|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zdi se, da nimam ovulacij
5.6.2008 12:15:44   
mala važička
Pozdravljene.

Jutri grem h ginekologinji na pregled, ker delava na otroku že sedem mesecev in v tem času po svojih izračunih (ovul. testi, bazalna temp.,sluz,..) nisem imela niti enkrat ovulacije.

Zanima me, da če bo ugotovila, da res nimam ovulacije ali mi bo že sedaj predpisala klomifen al je še prezgodaj in je potrebno čakati da mine eno leto odkar delava na otroku.

Lp

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 5.6.2008 13:28:04 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zdi se, da nimam ovulacij
5.6.2008 14:14:11   
juniorka
Odvisno od sposobnosti ginekologa!
Meni je ena najprej tupila sex na 2 dni 1 leto.... pol sem pa menjala, pa mi je takoj na uz-ju videl, da nisem imela ovulacije in sem dobila klomifen!
Vso srečo!

(odgovor članu mala važička)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.6.2008 20:28:38   
Anonimen
Zdaj naj bi ti po vse logiki spremljala ciklus z UZ, da bosta videli, ali je ovulacija ali ne. Če je ni, potem nima smisla čakat, da mine eno leto preden ti predpiše klomifen. Saj sta nenazadnje ugotovili vzrok, zakaj ne zanosiš.

(odgovor članu mala važička)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.6.2008 11:28:52   
lily32
Mogoče bo za nekatere to butasto vprešanje, a me vendar zanima in zaenkrat še nisem našla odgovora: Kako z merjenjem BT ugotoviš, da nimaš ovulacije?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.6.2008 11:37:04   
lily32
Da še malo pojasnim svoje vprašanje: Vem, kako se spreminja BT pri normalnem ciklu, ko nastopi O.
A če O ni, se ti BT ne spreminja? user posted image  
Hvala tisti, ki bo odpravila delček moje nevednosti.user posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.6.2008 13:59:29   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: lily32

Da še malo pojasnim svoje vprašanje: Vem, kako se spreminja BT pri normalnem ciklu, ko nastopi O.
A če O ni, se ti BT ne spreminja? user posted image  

Tak je.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.6.2008 14:10:43   
sunny24
Oj. Jst mam tudi feeling, da nimam O, in to po abraziji 3 mesece nazaj. Sploh ni povečane sluzi, nč me ne špika v jajčnikih,...

Sej bom mogla it spet do G. Enkrat mi je ža dala Dabroston zaradi tega in ker je moja M full čudna-en teden pred pričakovano M imam rjav izcedek, pol M in pol še 4 dni rjavega izcedka, sam pol ga nisem jemala, ker sem zanosila (tik pred naslednjo M sem imela izrazito O-sluzi za izvoz, zdaj pa tega ni...) user posted image

Nič mi ni jasno, kaj se moj telešček gre zaene igrice z mano!!!!user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?