Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zdi se, da nimam ovulacij 5.6.2008 14:14:11
|
|
|
|
juniorka
|
Odvisno od sposobnosti ginekologa! Meni je ena najprej tupila sex na 2 dni 1 leto.... pol sem pa menjala, pa mi je takoj na uz-ju videl, da nisem imela ovulacije in sem dobila klomifen! Vso srečo!
|
|
|
|
RE: Zdi se, da nimam ovulacij 5.6.2008 20:28:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj naj bi ti po vse logiki spremljala ciklus z UZ, da bosta videli, ali je ovulacija ali ne. Če je ni, potem nima smisla čakat, da mine eno leto preden ti predpiše klomifen. Saj sta nenazadnje ugotovili vzrok, zakaj ne zanosiš.
|
|
|
|
RE: Zdi se, da nimam ovulacij 6.6.2008 11:28:52
|
|
|
|
lily32
|
Mogoče bo za nekatere to butasto vprešanje, a me vendar zanima in zaenkrat še nisem našla odgovora: Kako z merjenjem BT ugotoviš, da nimaš ovulacije?
|
|
|
|
RE: Zdi se, da nimam ovulacij 6.6.2008 11:37:04
|
|
|
|
lily32
|
Da še malo pojasnim svoje vprašanje: Vem, kako se spreminja BT pri normalnem ciklu, ko nastopi O. A če O ni, se ti BT ne spreminja? Hvala tisti, ki bo odpravila delček moje nevednosti.
|
|
|
|
RE: Zdi se, da nimam ovulacij 6.6.2008 13:59:29
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: lily32 Da še malo pojasnim svoje vprašanje: Vem, kako se spreminja BT pri normalnem ciklu, ko nastopi O. A če O ni, se ti BT ne spreminja? Tak je.
|
|
|
|
RE: Zdi se, da nimam ovulacij 6.6.2008 14:10:43
|
|
|
|
sunny24
|
Oj. Jst mam tudi feeling, da nimam O, in to po abraziji 3 mesece nazaj. Sploh ni povečane sluzi, nč me ne špika v jajčnikih,... Sej bom mogla it spet do G. Enkrat mi je ža dala Dabroston zaradi tega in ker je moja M full čudna-en teden pred pričakovano M imam rjav izcedek, pol M in pol še 4 dni rjavega izcedka, sam pol ga nisem jemala, ker sem zanosila (tik pred naslednjo M sem imela izrazito O-sluzi za izvoz, zdaj pa tega ni...) Nič mi ni jasno, kaj se moj telešček gre zaene igrice z mano!!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?