|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zdej pa čakam
23.4.2007 9:38:08   
bugnavilea
Saj sem verjetno mal smešna ... user posted image ... sam vseeno ... Junija bo naš ta prvi dopolnil že cela tri leta. Mami pa že kake 2 leti sanjari o novem dojenčku, sam tatko ni bil zato ... je hotel počakat. In smo počakali. Poleg tega nas letos ... oziroma čez 2 meseca ... 30.6 .. čaka se usodni korak ... user posted image ... poročiva se ... In sva se nekako odločila, da bova začela šele po poroki delat na drugem. Sicer do sedaj nisva uporabljala nobene kontracepcija ... sva samo pazila ... in pri nas se zgleda ta metoda obnese ... user posted image Se je pa včeraj zgodilo ... .. da sva bila nepazljiva ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... in glej ga zlomka ... jaz sem ravno v plodnih dnevih ... ... hihi ... in ... saj vem, da je možnost, da sem res zanosila minimalna ... sam ... ... hehe ... čakam ... user posted image user posted image user posted image In si že kar predstavljam, kako bom počakala na poroko, da tam povemo vsem ...  user posted image user posted image user posted image  Hahaha ... ... sem čist preč ... sam kaj si čem. user posted image

Evo ... zdej morem pa sam še počakat ... počakat še ta dva tedna ... do 7.5. ... če bo prišla gospa nezaželjena teta ... in če je ne bo ... hihi .. ... ... bom šaldo zadovoljna ... user posted image user posted image

A mi boste pomagale čakat? user posted image

< Sporočilo je popravil katrin -- 24.4.2007 16:09:02 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zdej pa čakam ... :)
23.4.2007 9:43:36   
Anonimen
user posted image user posted image  sam da uspe. Seveda držim pesti, za vsako tukaj.

(odgovor članu bugnavilea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.4.2007 11:26:31   
koala
Stiskam pestke, da mošste pred matičarjem trije!!!
Naj čakanje čimprej mine!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.4.2007 12:19:02   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea

A mi boste pomagale čakat? user posted image

seveda!!!!!!user posted image user posted image user posted image ...in držimo pesti....user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 4
23.4.2007 12:31:53   
MissLady
tudi jaz sitskam pesti zate user posted image  in hkrati čestitke ob poroki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.4.2007 13:14:40   
bugnavilea
Ej ... hvala vam punce ... user posted image  Saj sem si sama sebi mal smešna, ker vem, da je možnost skoraj nična ... user posted image  ... sam kaj si čem. Tako rada bi imela še enega user posted image  ... in to da bi novico povedala še na dan najine poroke ... joooojjj  ... kot v pravljici ... user posted image  Ben ... ... držimo pestke, da bo res ... hihihi ... Včeraj se mi je po malem zdelo, da je tudi moj mal nalašč "spustu not" ... ker ko sem komentirala, da sem glih v plodnih dnevih, se mi je zdej skoraj vesel. user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.4.2007 14:22:30   
sayuri
Bugi, bomo držali pesti user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
23.4.2007 14:24:33   
Maxica
O, pozdravljena Bugnavilea, seveda, držimo pesti.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.4.2007 16:05:17   
levinjaa
Seveda držimo pesti. user posted image user posted image user posted image Naša princesa je pred 1 tednom dopolnila 3 leta in tudi mene (naju) že močno mika ... Ker pa imam pregrado :( bi še malo počakali, da se to razreši, potem pa hop.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.4.2007 16:29:27   
citrončica
Ja,držim pesti,da res na poročni dan še z lepo novičko razveselita svateuser posted image user posted image !!

(odgovor članu levinjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.4.2007 16:36:51   
andreja2000
tudi jaz ti držim pesti za user posted image ,pa tole ti pošiljam za srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image            user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.4.2007 18:55:09   
tinkamiška
Hihi kako te je lušno bratuser posted image

Seveda tudi jst stiskam pestkeuser posted image

Bodi vesela še naprejuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.4.2007 20:05:25   
pot
Čestitke za poroko in upam, da vama uspe razveseliti goste na poroki s še eno veselo novico.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.4.2007 20:59:10   
Anonimen
Oooo, lej jo Bugi user posted image user posted image user posted image . Držim pesti, da bo mali T. dobil bratca /sestrico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
23.4.2007 21:18:42   
bugnavilea
IZVIRNO SPOROČILO: Kristina

Oooo, lej jo Bugi user posted image user posted image user posted image . Držim pesti, da bo mali T. dobil bratca /sestrico user posted image user posted image user posted image

Oooo .. lej jo, lej --- Tebe pa že res dolgo nisem brala. Kako ste pri vas? Kmalu bomo 3, a? user posted image

Hja ... ... upajmo, da bo res kaj. user posted image  Se mi zdi, da je tatko kar navdušen ... čeprav poskuša skrivat ... user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.4.2007 22:05:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea

Oooo .. lej jo, lej --- Tebe pa že res dolgo nisem brala. Kako ste pri vas? Kmalu bomo 3, a? user posted image

Hja ... ... upajmo, da bo res kaj. user posted image  Se mi zdi, da je tatko kar navdušen ... čeprav poskuša skrivat ... user posted image  user posted image user posted image

Vsekakor bo lepo poročno darilo user posted image user posted image user posted image   PA da ne boš pozabila povedat čez kakih 14 dni, če ti user posted image  zamuja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
24.4.2007 8:05:12   
Balerina
No živjo pri nas smo skoraj na istem. Sicer je naša user posted image  malo mlajša in poročiva se dva meseca kasneje.
No pa sva najprej tud rekla da bi do poroke počakala pol sva to že prestavila na juni ali julij, če slučajno takoj ne rata. No pa sva tud pred tednom ali dvema kr do konca, sva seveda brez kontracepcije. Pa ko sm mojmo rekla ja veš da so plodni dnevi je komentiral ma je mesec gor ali dol. No bomo, upam, tud pri nas test delali po praznikih. Pa da vidmo no povedat pa ne bomo mogli na poroki, bo že mal preveč vidno.
Nopam da naša user posted image  čim prej dobi bratca ali sestrico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.4.2007 11:35:17   
bugnavilea
IZVIRNO SPOROČILO: Balerina

No živjo pri nas smo skoraj na istem. Sicer je naša user posted image  malo mlajša in poročiva se dva meseca kasneje.
No pa sva najprej tud rekla da bi do poroke počakala pol sva to že prestavila na juni ali julij, če slučajno takoj ne rata. No pa sva tud pred tednom ali dvema kr do konca, sva seveda brez kontracepcije. Pa ko sm mojmo rekla ja veš da so plodni dnevi je komentiral ma je mesec gor ali dol. No bomo, upam, tud pri nas test delali po praznikih. Pa da vidmo no povedat pa ne bomo mogli na poroki, bo že mal preveč vidno.
Nopam da naša user posted image  čim prej dobi bratca ali sestrico.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Bova držale pesti ena drugi po praznikih ... user posted image user posted image  Madona ... bolj ko gledam .. bolj se mi zdi, da je bil res ravno tisti dan tisti, ko sem bila najbolj plodna ... user posted image user posted image user posted image user posted image  Madona ...

Sicer pa ... ... naj vama čestitam seveda ob poroki ... in upam, da ti bom čestitala tudi čez 14 dni za novega družinskega člana/članico ... ;)

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.5.2007 17:10:34   
bugnavilea
Ojoj punce ... še 5 dni "to go" in mene že čisto razganja. V prvo sem naredila 5 dni prej test in mi je že pokazalo rahlo črtico. Tokrat bom poskušala vseeno počakat, da mi najprej izostane mestruacija. user posted image user posted image  Sicer pa ... stanje ...

Utrujenost - je!
Vrtoglavice - so!
Slabosti - so se začele danes!
Boleče dojke - so (vsak dan bolj)!!
Razdražljivost - uhjej! user posted image
Zbadanje v jajčnikih - je!

Znakov se ne manjka ... samo so me že tudi prej hecali in je potem vseeno prišla menstra ... tako da. Danes sem na WC papirju tudi zagledala čisto malo rjavega izcedka ... ... Ponavadi imam par dni pred M rjav izcedek ... ampak v izobilju ... Tokrat ga je res samo malo.

Joj ... ... še 5 dni ... ... še 5 dni!!!!!!!!!!! A bom lahko počakala? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
2.5.2007 17:18:50   
Fargesia
Živijo, bugnavilea! Držim pesti, da vama je ratalo in da se boste še bolj veselili na vajini poroki. Tudi jaz  čakam 7.5. dauser posted image ne pride...bomo videli...še en mesec, potem pa na laparo 4 dni pred vajino poroko. SREČNO!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 20
2.5.2007 17:32:45   
bugnavilea
Maša ... držim pestke, da bo 7.5. srečen dan za obe ... (oz. za vse ki čakamo na tisti dan) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.5.2007 17:41:44   
luna68
user posted image user posted image user posted image al vas je lusno brat!! Se lepse bo videt user posted image !! Jaz pa ne cakam user posted image 14oz15.5
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?