|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zdej mi pa že res presedajo...
25.1.2008 18:35:52   
Skratek46
Sej vem, da sem že sitna s to zgodbo, sam mi pa gre že vse pošteno na jetra...Tiste ki ne veste za kaj gre"VČERAJŠNJA KATASTROFA"...NA FORUMU.
Toliko stvari imam za mislit in načrtovat in skoz neke "družinske sestanke" sklicujejo in mojemu morijo cele dneve.Jst ne vem kdaj bo tega konec...Razumem, da se ne strinjajo-sam, da pa zahtevajo, da je vse po njihovo je pa tudi too much.
Na jok mi gre od živcev-moja družina mi tako pomaga-njegovi pa non stop neki pridigajo...A mora res bit vedno tako?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zdej mi pa že res presedajo...
25.1.2008 18:44:58   
Anonimen
Kaj pa zdaj sploh hočejo? O.K., vem, da je stara čisto ven padla, ampak kaj pa zdaj?

(odgovor članu Skratek46)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2008 18:51:24   
Andra
Ma pošlji jih nekam in vse porihtajta sama, njim samo sporočita kam naj pridejo na  poroko. Sploh ne vem zakaj se ukvarjata s tem in se pregovarjate, saj tako se bosta do poroke še res razšla. Očitno tvoja "bodoča tašča" res hoče to.
Moje mnenje - stran od njih! Naj bo to vajin dan in si ga organizirajta po svoje....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2008 18:52:38   
Skratek46
Zdej so mu rekli, da naj jutri prosim pride na kosilo, da se zmenijo(v prevodu, da ga prepričajo, da se ne poroči)...Meni gre to na jetra-sej on si ne bo premislil-poznam ga dovolj da lahko to trdim-sam pa izvajajo tak pritisk na naju dva da je grozno-jst non stop jočem in toliko stvari imam za naredit, da bi morali biti vsaj toliko uvidevni da mi ne razbijajo škatl...To je grozno res....sam jočem se od živcev.
Vem, da ste verjetno nekatere drugačne...močnejše.Meni pa gre vse na živce,ker se bom vedno-celo življenje spominjala...kaj so nama delali pred poroko-za bruhat.In jst ne morem pozabit takih stvari-oprostim že,sam pozabim pa ne nikoli...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2008 18:52:42   
Andra
Aja pa še to, poroka naj bi se odvijala po običajih neveste in ne po načelih tašče....

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2008 18:54:08   
Skratek46
Kako naj gre on stran-živiva drugje-sam dela v družinskem podjetju in cele dneve sam ta drek posluša...

Neposredna povezava do sporočila: 6
25.1.2008 18:56:13   
tincci
A samo tebe ne marajo ali že tudi vseh njegovih bivših ne?

www.alergije.net

Neposredna povezava do sporočila: 7
25.1.2008 19:01:58   
žigolino
Ja če pa dela v družinskem podjetju se bo pa težko izmikal svojim.
Meni se še vedno zdi najboljša varianta da se poročita kr sama in priče pa zamera gor al dol.Ne boš zgubljala živcev,s pričami lepo nekam jest,drugi dan jih pa povabiš na kosilo in jih presenetiš-mogoče bo pa taščo kapuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
25.1.2008 19:15:54   
Anonimen
Zdi se mi, da njegovi delajo na tem, da poroke 8.8. ne bo.
Če ne bosta nekaj ukrenila, te bo počasi psiha izdala.

Neposredna povezava do sporočila: 9
25.1.2008 19:29:36   
trnuljčica
A poroko vama bodo plačali starši?

Neposredna povezava do sporočila: 10
25.1.2008 20:50:26   
Anonimen
To je pa tako, če se ženiš na račun drugih.

Poroka je vajina, vidva jo načrtujeta, plačajta jo. Ko pride dan D, ste zbrani, da se poveselite. Če nekoga ki nasprotuje ne bo, toliko boljše. Ne pusti se.user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
25.1.2008 21:48:12   
Anonimen
Tole pa ne vem, kako tvoj prenaša, če dela skupaj s starši.  user posted image  Drugače pa kar se tiče poroke; poročita se in jo popolnoma ignorirajta, vendar vedi, da bo še bolj v luft skakala. Moraš ji pokazati, da si nedotakljiva, MORAŠ, čeprav te boli. Pa raje obrni ploščo, misli si; "nič hudega, če je tašča taka, so pa moji super". Predstavljaj si, da bi imela tako mamo. Razen, če želiš slišati mojo zgodbo. Pa še nekaj; poroko si plačajta sama. Vsaj z njegove strani. Želim ti vso srečo. Lp

Neposredna povezava do sporočila: 12
25.1.2008 21:54:35   
Azzurra
Daj, malo lahko priznaš, da je znano kakšni so italijani glede porok, še posebej pa kakšne so mame italijanke do svojih sinov - o tem je govora vsak dan v vseh tv postjaha in tračih v italiji, v vseh statistikah, ki jih opravijo,  in resnici na ljubo - italijani so eno malčk mamini sinčki, je treba priznat. Stalno eno objemanje, ljubčkanje, klicarjenje po telefonu 100krat na dan...Mammoni se jim reče, veš...
Pa s tem ne mečem tvojega v isti koš z njimi, se mi pa zdi, da bi tvojo taščo prav z lahkoto uvrstila v zgornji opis.
Se mi zdi, da sta vidva precej mlada, čeprav ne spremljam vajine zgodbe, a imam tak občutek. Verjetno je tudi njegova mama še "mlada" in v svojih očeh še mlajša kot je v resnici in si ji ti huda tekmica za njenega lepega sinčka.

Vmešavanja v vajino življenje pa je ravno toliko, kolikor vama še manjka do samostojnosti - če sta odvisna od "take" tašče tako finančno kot drugače (ne vem...nekje sem zasledila, da tvoj dela v družinskem podjetju...oz. če slučajno živita pod isto streho z njimi) potem vama bo verjetno vedno solila pamet in bo zahtevala, da je po njeno.
Tudi če jo bo spodil, se bo taka tašča vedno vračala, kot Lassie bo vedno prišla nazaj...

A, pa še to: kaj to pomeni, da NJEGA vabijo na kosilo? Ma, meni bi to dalo močno mislit, res.

V glavnem, nezavidljiva situacija. Samo z jokom in sekirancijo se tega ne boš rešila. Zdi se mi tudi, da bosta jamrala in tarnala, a bosta vseeno iskala kompromis, da bo kao volk sit in koza cela. Samo to ne gre tako.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.1.2008 22:33:38   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
25.1.2008 22:51:05   
lelaval
Samo njega vabijo na kosilo, da ga mama prepriča, da nisi prava zanj. Če dela v družinskem podjetju, se dnevno videvajo, pa ne bi rabila posebej kosila sklicat samo zanj - pa ga je - da veš, da nisi zaželjena pri njih.
Tvoj mora mami na tem kosilu jasno dat vedet, da bo svoje življenje sam živel. Saj v družinskem podjetju dela, ne lenari, zato dobi plačo - torej ni odvisen od nje, pač pa od svoje marljivosti.
Moja babica (mama od očeta) baje moje mame tudi ni marala. Pa je šel oče enkrat sam k njej, ji nesel mamino sliko in rekel: tukaj si jo lahko zadnjič pogledaš, mene pa tudi vidiš zadnjič, ker sem se odločil, da bom živel z njo, in, če tebi ni prav in je ne sprejmeš, ker ni dovolj dobra zate, potem tudi jaz nisem in me več ne boš videla.
Ostala sta skupaj, babica pa ju je pustila pri miru.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 15
26.1.2008 9:14:03   
mateyka
Moja babica (mama od očeta) baje moje mame tudi ni marala. Pa je šel oče enkrat sam k njej, ji nesel mamino sliko in rekel: tukaj si jo lahko zadnjič pogledaš, mene pa tudi vidiš zadnjič, ker sem se odločil, da bom živel z njo, in, če tebi ni prav in je ne sprejmeš, ker ni dovolj dobra zate, potem tudi jaz nisem in me več ne boš videla.
Ostala sta skupaj, babica pa ju je pustila pri miru.

tvoj ata je pa ful faca user posted image tok lepo - men se zdi romantično, zgodba za otroke (kako ma ati rad mami - k en moderen vitez) user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.1.2008 9:21:01   
Anonimen
Škratek, za svojo družino se boš pač morala boriti kot levinja. Enim pač ne gre lahko.

Kaj vse so mojemu natvezili, da sva skoraj končala, ko sem bila noseča. Pa tudi še kasneje, ko sem že rodila. Samo jaz se ne dam. Imam pa varno shranjene vse SMS-je, ki sem jih dobila in čakam dan, ko bodo na kolenih prišli do mene.

Škratek, glavo gor. Če boš samozavestna, bo tudi tvoj videl, da si odločna ženska, ki ne pogrne na najmanjšem problemu.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
26.1.2008 9:33:00   
Grofica
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Škratek, za svojo družino se boš pač morala boriti kot levinja. Enim pač ne gre lahko.

Kaj vse so mojemu natvezili, da sva skoraj končala, ko sem bila noseča. Pa tudi še kasneje, ko sem že rodila. Samo jaz se ne dam. Imam pa varno shranjene vse SMS-je, ki sem jih dobila in čakam dan, ko bodo na kolenih prišli do mene.

Škratek, glavo gor. Če boš samozavestna, bo tudi tvoj videl, da si odločna ženska, ki ne pogrne na najmanjšem problemu.

boriti,ja,ok. samo kako dolgo? celo življenje se proti nekomu boriti? ne vem,kako dolgo zdržiš.
tudi jaz imam eno taščo oduser posted image  in se že ves čas borim ko 100 levinj za svojo družino in za svoj mir.
vmes sem skoraj obupala,načelo mi je zdravje,kar se potem pozna povsod.
tako,da ko zdej gledam nazaj,si včasih zaželim,da svojega Gospoda ne bi nikdar spoznala.
kakšno pa je to življenje,da ti skozi nekdo meče polena pod noge,da se skozi nekdo vtika v tvoje življenje,da se moraš ves čas boriti??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.1.2008 9:40:04   
Anonimen
Grofica, boriti se, ne pomeni vedno prepirati se. Jaz vsa ta dejanja ignoriram, a si jih varno shranjujem. Tiste, ki so mi nagajali in mi še občasno poskušajo, nisem videla že več kot dve leti. Na sms-je ne odgovarjam.
Ker napadalcu je najhuje, če NE reagiraš (vsaj na zunaj). Ker potem ne ve, ali je njegova metoda učinkovita ali ne. No, saj ne rečem, tudi jaz sem jim ene parkrat povedala svoje. Zdaj pa se mi enostavno ne da več. Oziroma niti nočem. Držim se enega izreka, ki ga ima tudi ena RRjevka v podpisu: Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experience.

P.S. Tudi jaz sem že vmes skoraj obupala. Sem fasala depresijo. Pa sem se pobrala in z vsakim dnem sem močnejša, bolj pametna, boljša. Življenje in trenutki te izučijo in naučijo. Enkrat sem celo na RRju kupovala potrpljenje, ker mi ga je zmanjkovalo.user posted image

(odgovor članu Grofica)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
26.1.2008 14:17:36   
Skratek46
Punce!Poroko bova sfinancirala VSE sama...tako, da res nimajo kaj-niti smo koga za kaj prosli niti ne bomo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?