HuAnita
|
Mislim, pridem zjutraj v službo, ko mi uspe obdržati obe očesi odprti nekaj minut, skočim po časopise in kavico na avtomat v sosednjo stavbo. Tja zdaj že kake 3 leta dobivamo vso pošto, časopise... In vsakič znova ista pesem - časopisi prepognjeni, pomečkani, razne priloge - ki, priznam, tudi mene zanimajo, bodisi o gradnji, ker je to aktualno, ali pa Ona, Bombon - izginejo. In sem še nekajkrat rekla, češ da se mi to ne zdi prav, naj pogledajo, ampak naj bo zloženo nazaj, saj nismo mi nek odpad, nam je cajtung eno primarnih orodij za delo. Sodelavko to ne moti tako, ker isre časpise dobiva domov. In sem enkrat varnostniku, pri katerem se zbira pošta&časopisi, naj ni Ono vzame, kjer ve in zna, ker pač spada k časopisu, pa jasno piše, kdo je naslovnik. In je šel iskat, pol ure je trajalo - ena gospa doktorica jo je brala, in ta je prišla z njim pogledat, kdo si drzne njej - doktorici , zdravnici - to izpulit iz roke. Mislim, meni je bilo bolj nerodno, kot pa tej babnici. Ne bi rekla, če bi bila to neka sirota, ona ima tak avto in bajto, da si ju še na sliki jaz ne bi upala gledati, da o cunjah ne govorim. In nič - spet se je nadaljevalo. Danes pa pridem, pa nov varnsotnik, rečem za Delo, pa ima vse nametano, išče zaposlitev in išče po razpisih, One valda ni. Mi porine šop zmečkanega časopisa v roke, češ saj bo znala zložiti Valda bom znala, ampak halo-----????? Kdo si je sposodil od koga? One seveda ni. Sem dala številko mobija in rekla, naj jo poišče in me pokliče, ko jo bo našel, če ne, se bom obrnila na direktorja. Aja, in to je ista firma: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1797839&mpage=1 Ne vem, kdo je tu čuden in tečen, ampak nekaj meja, kaj se sme in kaj ne, četudi si dr. mr. whatever, če si v glavi snob, ti nazivi nič ne pomagajo..... Odleglo mi je
|