Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zdaj sem pa jaz na vrsti... :-( 27.7.2005 5:25:10
|
|
|
|
Anonimen
|
No, tako... Tudi najboljšim se zgodi... In tudi v najbolj idealnih zvezah poči... Zapičila sem si v glavo (dejansko brez konkretnega razloga), da je moj :love: ugotovil, da nisem tisto, kar je mislil, da sem. Ampak - da je to ugotovil, je potreboval "kao" preveč časa in da je v tem času "kao" preveč "zabredel" v najini zvezi (mislim na mojo nosečnost), da bi kar tako "ušel." In zdaj sem prepričana, da išče način, kako zbežati... Moje besede je seveda v celoti zanikal in tudi z nobenim dejanjem ne nakazuje česa podobnega. Nisva imela nobenega prepira, ampak nekaj mi je padlo v glavo in v tem trenutku jaz to slepo verjamem. Grem naravnost v posteljo in spat in upam, da bom to neumnost prespala. Če mi pa lahko do takrat napišete kakšen konkreten nasvet, kaj me je pičilo in kako naj si to izbijem iz glave (za primer, da bom v to še prepričana, ko vstanem), bom pa zelo vesela. Se vam javim, ko se zbudim.
|
|
|
|
Zdaj sem pa jaz na vrsti... :-( 27.7.2005 6:01:37
|
|
|
|
k1
|
mogoče pa je to kaka mednosečniška depresija? :zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2: upam, da te je spustilo do sedaj, ko to bereš, če praviš, da ni kakega razloga za tako razmišljanje. daj to ven iz glave in se lepo mejta danes. lp :rozica:
|
|
|
|
Zdaj sem pa jaz na vrsti... :-( 27.7.2005 7:15:02
|
|
|
|
soncece24
|
kerensica, pa to mene sigurno vsak mesec vsaj enkrat prime. pa da me nima rad, pa da je z mano iz navade.... po mojem ma vsaka kdaj obdobje, ko si to misli. Ti pa si še noseča, pa ti hormončki delajo. pa še zdaj ločitev pa vse to, to tudi na psiho vpliva. Boš vidla, ko se boš zbudila, boš že mislila drugače. Lp;)
|
|
|
|
Zdaj sem pa jaz na vrsti... :-( 27.7.2005 7:19:37
|
|
|
|
Aleksandrin
|
V takih obdobjih (nosečnost) nam začnejo misli bežati na vse strani in se sprašujemo vse mogoče, z eno besedo hormončki. Pojavijo se dvomi, nova vprašanja, določene stvari začnemo videti z drugega zornega kota,...zato tudi pravijo, da nosečnica rabi veliko podpore in razumevanja. Moj tipček na primer ni tak, kot jih vidiš v kakšnih ameriških limonadah: ljubim te draga, kako sem ponosen nate cukerček, in te fore, kot v Sedmih nebesih, če poznaš, ampak vem, da ko ga bom rabila bo ob meni- tudi on je kozorog. To pomeni tudi, da moram sama poskrbeti, da mi pokaže kakšno nežnost, ki jo sam sicer ne bi, ki jo potrebujem, ko sem na tleh ali, ko imam kakšne črne misli. Zato proč z negativo in misli na svoj sonček pod srcem. Upam, da bo to padlo na rodovitna tla ;). Malček sem te že pogrešala, kod pa hodiš bejba? LP :sloncek:
|
|
|
|
Zdaj sem pa jaz na vrsti... :-( 27.7.2005 8:09:52
|
|
|
|
mimica
|
Kerensa - hormoni. res najboljše, da prespiš, čeprav dvomim, da boš na to pozabila. Razloži mu, da ni nič takega rekel ali naredil, da ti tako misliš in naj te stisne v objem. Meni pri takih prebliskih to vedno pomaga.
|
|
|
|
Zdaj sem pa jaz na vrsti... :-( 27.7.2005 8:17:16
|
|
|
|
india
|
Ojla,Kerensa! Vsi imamo kdaj pa kdaj take probleme, verjemi. Pri tebi pa so sedaj krivi še nosečniški hormoni. Ne se jim prepuščat, najdi neko varianto, da boš sama sebi dokazala,kako vama je skupaj lepo, da sta idealen par in da je to detece pod tvojim srcem rezultat ljubezni in skupne želje po družini. Morda si pa vzemi kakšen dan prosto pa pojdi nekam, ali pa on, pa boš videla,kako ga boš pogrešala,ko boš brez njega!:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Zdaj sem pa jaz na vrsti... :-( 27.7.2005 8:37:19
|
|
|
|
piščanc
|
hormoni??
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.7.2005 8:40:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Zdaj sem pa jaz na vrsti... :-( 27.7.2005 8:42:44
|
|
|
|
darjatimci
|
Tudi jaz mislim,da te tarejo le skrbi(oba)v zvezi z prihodom novega člana,mislim da ni nobene ki tega ne bi dala skozi,so pa lahko tudi drugi vzroki ampak te pa poznata le vidva,upam da si prespala.
|
|
|
|
Zdaj sem pa jaz na vrsti... :-( 27.7.2005 9:48:11
|
|
|
|
bunkica
|
ojla.... a si prespala to štorijo v tvoji glavi??? no saj vem,da ti glih ni smešno,a verjemi,da je to le nosečniško stanje,ki ti prinese veliko takih in drugačnih misli v glavo....mislim oz.vidim,da nas je veliko,ko smo imele take mračne misli med nosečnostjo,a je vse minilo.... ti kar odženi te misli in pobožaj tvojega bušija,pol pa še tvojga :love: in te bo minilo,da bi še študirala,na take in podobne.... upam,da si prespala,če pa ne ,pa pejt še enkrat spat...:)-
|
|
|
|
Zdaj sem pa jaz na vrsti... :-( 27.7.2005 12:25:07
|
|
|
|
sharpy
|
Kerensa! Ne skrbi....bo minilo. Tudi jaz imam podobne probleme. Pol pa :love: povem, kaj me teži....pa me on potolaži...kakšenkrat pa me skrega, ker si sama delam take probleme.... Bo boljše
|
|
|
|
Zdaj sem pa jaz na vrsti... :-( 27.7.2005 13:35:11
|
|
|
|
Pupica
|
a dej dej kerensica.Pomoje so tol mal hormončove nagajivosti. jaz pa mislim, da te ima rad. Veš tudi za tipe je :nosecka: malo stresna:)
|
|
|
|
Zdaj sem pa jaz na vrsti... :-( 27.7.2005 13:59:45
|
|
|
|
srki
|
Lep pozdrav, Kerensa :sloncek: Jast mislim, da je vse to samo ena domišljija, ker kot so že ostale napisale, vse imamo kdaj pa kdaj take probleme :zmeden:. Sicer pa mislim, da si ti ena ful pozitivna oseba :bravo: (takšen občutek sem dobila, ko prebiram tvoje odgovore) in da za vsak problem najdeš rešitev in da nisi zatežena in da na svet gledaš zelo optimistično in pozitivno :zajcek: tako da bo tudi to minilo. Pa upam, da si se naspala! :sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?