|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zdaj pa ne vem!
23.10.2005 8:14:02   
Amoss
Ali sem noseča ali nisem!Včeraj sem naredila test sicer malo prehitro a vendar.Kupila sem CB, ker drugega niso imela!Sramota za dežurno lekarno!
No in sem ga naredila.Bila je rahlo vidna ampak res si mogel zeloooo dobro pogledat da si videl čisto malo obarvano.Zdaj pa ne vem ali je bil to odsev ali ni, pa sem noseča, bom probala še v torek!Kaj ve menite je možnio da se vidi malo kontrolne črtice?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zdaj pa ne vem!
23.10.2005 8:33:57   
fipi
Po moje si noseča. Pri meni je ravno tako bilo, glih toliko, da se je črtica videla.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2005 8:35:15   
JASNA D
Glede na to, da se je videla in glede na to, da si tako hitro naredila test je cčisto možno.

Vso srečo, kakorkoli že.

Jasna

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2005 9:10:00   
Ninica
ja, ja , sigurno siuser posted image user posted image . pri nas je bilo enakouser posted image

LP, Ninica

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2005 9:32:34   
Dejča
Pri meni je CB že po sedmih sekundah pokazal tako jasen +, da ni bilo nobenega dvoma.
Vse lepo!!!user posted image

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.10.2005 9:51:52   
Eviii
jst bi na tvojem mestu še kak dan počakala, pa mogoče nardila kak drug test, ki bi ti bolj jasno pokazal, kaj se dogaja. držimo pesti, da nas boš kmalu obvestila o tem, da si tudi ti srečka user posted image ...

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.10.2005 10:02:32   
mamči
Amoss pri meni ja ta klinuser posted image  CB tud pokazal neki zmazek - prečna črta je bila bolj slabo vidna. Romed test pa mi je pokazal malo bolj jasno- je bilo tud zgodaj!
Naredi čez ene par dni ker nos. hormoni se dnevno višajo in pol bo bolj jasno. Sam po mojem si user posted image , ker če se je videlo....Vzemi jutranji urin, zdaj ko je še tak zgodaj.
Želim ti to, kar si ti želiš.user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.10.2005 10:27:15   
tanaja*
Amoss, upam, da ti CB pokaže to kar si ti želiš user posted image user posted image user posted image . Hehehe, si me pa prijetno presenetila user posted image user posted image user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.10.2005 10:30:34   
Amoss
Sem ne?Želim si minus, čeprav ga nisem videla.Želim si pravzaprav da bi bil plus, ampak ne v takšnih okoliščinah!4 mesece po Cr, ne morem varno donosit.Ne vem kaj bo!

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.10.2005 10:32:25   
tanaja*
Ja, sej na to sem takoj pomislila- da je v bistvu zelo kmalu. Ne vem kaj v takem primeru svetujejo G user posted image

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.10.2005 10:32:50   
S22
Vidim, vidim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam, pa boste res 4.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede na to, da so pa 4 meseci minili, bodo pač morali večjo skrb meti zate.user posted image

LP

Zmeraj se nam ponudi nova priložnost,zato je ne zapravimo.Vsaka nova možnost,je morda lahko nov začetek nečesa.Kar pogumno

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.10.2005 10:34:46   
Amoss
Ja do zdaj imam samo 1 mnenje Dr.Pušnika, se bova pa z dragim odpeljala še v SG in Postojno, pol pa bomo videli kako dalje.Dr.Pušnik mi je globoko odsvetoval

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.10.2005 11:04:09   
tanaja*
Ja, bi se kar strinjala s Pušenjakom, sploh glede na to, kaj vse si morala pretrpeti pred in med porodomuser posted image . Samo to je samo moje mnenje...

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.10.2005 11:05:30   
tanaja*
Sorry, z dr. Pušnikomuser posted image , me danes strašno glava boli in zgleda bolj površno beremuser posted image

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.10.2005 11:25:29   
Jessy
Amoss, jaz sem tudi buljila v CB in videla le odsev črtice, hkrati pa sva oba ugotavljala a je to črtica al se nama samo nekako vidi, da bi bila (nežno siva barva, če si prav obrnil CB). No, pa se je pozneje izkazalo, da je bil res le odsev, saj sem naslednji dan dobila M. 
Ti le preveri čez par dni še enkrat! Pa velik sreče!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.10.2005 7:35:27   
puncica
Jaz bi počakala par dni pa ponovila, meni je po 7 dneh izostanka romed test pokazal negativno po 10 dneh pa CB in baby chek oba ful debelo črtico. 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?