Mirna*
|
Ne vem zakaj, ampak, sem sla malo brskat po materinski knjizci. Pa gledam tam pri UZ, "rezultate" zadnjega UZ (32t)...obseg trebuscka, glavice... Pa opazim pri tisti rubriki "srce" v okencku eno mjckeno cacko, kao en mjcken klicaj!?!?!?!Bl gledam, bl se mi zdi oz. manj vem, kaj bi to pomenilo. Al je klicaj, al ni, al se je zmotila,p a sla pisat pod napacen okencek al kaj...Ne vem, sem ze cist zblojena in panicna... Ne vem, kako to, da tega nisem ze prej opazila, gotovo zato, ker je res mjcken. Pa da sem ravn dans...Bi blo bols, da ne bi. In zdaj premlevam tist najin pogovor, ko sva je rekla, kdaj naj me zdaj naroci, ker ima dopust, pa sem jst predlagala, da takrat, ko pac pride nazaj, ona pa men nekaj v tem smislu: "...a mislte, to bo pa sele cez 4 tedne...me kar mal skrbi.." Jst sem pa rekla, zakaj jo skrbi, a je kej narobe al kaj, pa ni nic rekla. Pac sem mislna, da zato, ker je rekla, da je velik otrok, da je vecji za 3 t, pa da ima se medenicno lego...Pa da zato, ker sem mela probleme z glukozo... Valda, da ne pomislis na kaj hujsega, ce pa ona nic ne rece. Zdaj pa tuhtam in tuhtam in na zalost ne morem nehat tuhtat, kaj se dogaja. Madona, a ni tako, da naj bi povedala, ce je kaj narobe???? Na nobenem pregledu mi se ni omenila, da bi blo kaj narobe, kvecjemu je rekla, da zgleda v redu. Pa se sama sem doma, moj dela, cel dan, mi gre na jok, najrajs bi zdejle sla k njej, pa naj mi za hudica pove, kaj se gre... Saj vem, da niste zdravnice, ampak , vase mnenje vseeno veliko pomaga, vsaj kaksna tolazilna beseda, ki mi bo pomagala malo se pomirit. LP;A
|