Pikabu
|
Danes pa jaz rabim kakšen nasvet. Naša Ema je zelo hitro začela spati celo noč. Spala je nekje od devetih, pa do šestih zjutraj. Zdaj pa... Kriza. Začelo se je s tem, da se je zvečer, ko je že zaspala, zbudila nekje po eni uri in pol in hotela spet jesti. Potem je bila še vsa dobre volje in namesto, da bi spala, se je njej igralo, čebljalo in še kaj. O.K. Smo zvečer malo prilagodili, se prej več igrali, da smo jo utrudili in se je uredilo na toliko, da se je sicer še zbujala, ampak takoj zaspala nazaj. Zdaj se je pa začela še ponoči. Prvo noč se je zbudila eno uro prej, drugo noč, enkrat čez noč, danes že dvakrat. Vsakokrat sva morali jesti. Prej je vedno zadostovalo, da sem ji dala dudo in je spala naprej, zdaj pa ni govora. Jest pa pika. Drugače ni tak problem, ker poje in spi naprej in jo brez problemov prestavim v njeno posteljico, samo glede na to, da je prej prespala noč ne da bi jedla, se bojim, da se ne bi navadila na nočno hranjenje nazaj. Kaj bi lahko bilo? Zdi se mi, da imam mleka dovolj. Tudi čez dan imava normalno pet, šest obrokov. Vsak dan dobi tudi že jabolko. A ji naj zvečer začnem kaj dodajati, da se bo bolj najedla? Kaj pa sploh lahko? Drugače je samo dojena in bi nekaj takega, da ji lahko dam s svojim mlekom. Naj ji sploh kaj dodajam ali gre samo spet za eno obdobje in naj počakam, da mine? Joj, sploh ne vem več, kaj naj. Samo ne bi rada, da se navadi jesti ponoči.
|