Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zbirka zdravil "za vsak slučaj" 5.2.2005 12:42:48
|
|
|
|
Annny
|
Fiziološka raztopina, alkohol 70%, Paracetamol svečke, Calpol sirup, Nelit zrnca (pri izgubi mineralov...). lp
|
|
|
|
Zbirka zdravil "za vsak slučaj" 5.2.2005 12:51:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Prej svečke za zbijanje vročine, zdaj sirup, pa Praško pasto za rito.
|
|
|
|
Zbirka zdravil "za vsak slučaj" 5.2.2005 12:52:15
|
|
|
|
ZARA
|
Selena,jst mam tole... - paracetamol za vrocino - canesten za gljivice - daktarin za soor - sinecod za kaselj - praska pasta za vneto rito - gel za masirat dlesni - bepanthen za rito upam,da bom cimmanj uporabljala... lp,Zara
|
|
|
|
Zbirka zdravil "za vsak slučaj" 5.2.2005 12:56:10
|
|
|
|
Annny
|
Ja, kako sem lahko pozabila...pri nas je bilo nepogrešljivo tole: canesten, daktarin, praška pasta in bepanthen:)
|
|
|
|
Zbirka zdravil "za vsak slučaj" 5.2.2005 16:10:01
|
|
|
|
Jančika_
|
Kok sem pa jaz smotana mama...jaz pa nimam nič pripravljeno:ups:, samo fiziološko raztopino. Enkrat sem prebrala, da takim zadevam kmalu poteče rok trajanja, pa se mi zdi bolje, da pošljem koga v dežurno lekarno, ki je pet minut stran, če bo kakšna kriza. Zaenkrat še ni bilo potrebe po čemerkoli drugem kot po fiziološki raztopini in Praški pasti (ravno 2x v prvem mesecu), pa še pasto sem podarila prijateljici.
|
|
|
|
Zbirka zdravil "za vsak slučaj" 5.2.2005 16:37:33
|
|
|
|
Jančika_
|
Sem šla gledat, ker sem imela kar slabo vest - alkohol imam tudi:bravo:.
|
|
|
|
Zbirka zdravil "za vsak slučaj" 5.2.2005 17:33:53
|
|
|
|
Taša
|
Jaz imam samo: -paracetamol svečke in Calpol sirup proti vročini -fiziološko raztopino -bepanthen mazilo oz. kremo -ribjo mast.... Druga pa zaenkrat nimam!!!!
|
|
|
|
Zbirka zdravil "za vsak slučaj" 5.2.2005 17:55:32
|
|
|
|
malika
|
pri naši hiši: -paracetamol svečke, ki jim je že potekel rok trajanja:ups: -fiziološka, pršilo za nosek in kremica za nosek(nasita) -kreme za rito:bebival, praška pasta,lasepton -suhe slive(za primer zaprtosti):bravo: -operil kapljice za nos -alkohol Me zelo veseli, da si odprla to temo, sem vsaj videla, da je svečkam potekel rok trajanja. Sicer me pa zanima še ena stvar, če ima katera izkušnje, a se Bivacin dobi na recept, ali je v prosti prodaji?
|
|
|
|
Zbirka zdravil "za vsak slučaj" 5.2.2005 17:56:06
|
|
|
|
Sibil_
|
Mi imamo: -Calpol sirup za vročino -Paracetamol svečke (te dobiš na recept pri cepljenju) -Alkohol -Praška pasta -Dentinale za zobke -Kuminov sirup -Čaj kamilice -Fiziološko raztopino od Nivee (praktično zapakirana) -Linola fett kremo (ne vem če sodi v lekarno?) -Bepanthen -Operil kapljice za nos -Eterično olje belega bora (za nos) Drugega se skoraj ne spomnim trenutno... Pa seveda da bi omenjena zdravila ostala nedotaknjena čimdlje, si menda vsak želi....9nebesa En zdrav pozdrav iz Obale, Sibil
|
|
|
|
Zbirka zdravil "za vsak slučaj" 5.2.2005 18:00:58
|
|
|
|
Primoza
|
Za paracetamol se ni za bati, če mu je potekel rok trajanja, ker je stabilen pri običajnem hranjenju.
|
|
|
|
Zbirka zdravil "za vsak slučaj" 5.2.2005 19:20:25
|
|
|
|
HuAnita
|
Še ena smotana mama! Fiziološka raz., pa COOH, pa konec... Je pa res, da imam do dežurne ambulante 5 min - peš:bravo:
|
|
|
|
Zbirka zdravil "za vsak slučaj" 5.2.2005 20:47:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Bivacin je samo na recept. Pa ne vem, če je primeren za tako majhne otroke, ker je precej agresivno mazilo. Ja, mene je včeraj, ko sem namerila 36,9 malo zaskrbelo, kaj bo ponoči. Doma nimam nič, pojma nimam, kaj lahko dam in kaj ne, kako se dežurni zdravniki ponavadi obnašajo - če sploh pridemo do njih - pa tudi vemo. Tako da si bom naredila priročno lekarno, s katero lahko prebrodiš prve težave.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?