Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zbiranje Sparovih smrekic! 20.3.2005 21:11:06
|
|
|
|
willma
|
:( bi, ampak mi tudi zbiramo........mogoče, če bomo že dovolj nabrali pa ti potem ostale pošljem (samo bo še nekaj časa trajalo) :muca: lp :angel:Kolenci:hudicek:
|
|
|
|
Zbiranje Sparovih smrekic! 20.3.2005 21:14:03
|
|
|
|
Anitka
|
Wilma nič hudega. Če ti pa na koncu kakšna ostane pa se priporočam.;)
|
|
|
|
Zbiranje Sparovih smrekic! 20.3.2005 21:32:22
|
|
|
|
Pia73
|
Tudi jaz jih žal zbiram,... :(
|
|
|
|
Zbiranje Sparovih smrekic! 20.3.2005 21:37:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Žal imam samo eno smrekico, ki ti jo bom pa prihranila, kakor tudi nasledje, če jih bo kaj. Mi kupujemo namreč v Mercatorju, ker nabavlja R. ko gre iz službe in mu je tam center v bližini. Če so iste kot v prejšnjih akcijah jih pa imam mogoče več, če mama ni vrgla vstran ko si je čistila stanovanje! Sporočim! Bojana
|
|
|
|
Zbiranje Sparovih smrekic! 20.3.2005 21:38:02
|
|
|
|
Pia73
|
Niso iste. Žal,... So pa zelo podobne samo ene so okrogle druge kvadratne,... :grrr:
|
|
|
|
Zbiranje Sparovih smrekic! 20.3.2005 21:47:47
|
|
|
|
Anitka
|
Pia in Bojana ni blema ;) So pa žal vedno različne :grrr::grrr::grrr::grrr:
|
|
|
|
Zbiranje Sparovih smrekic! 20.3.2005 22:09:49
|
|
|
|
Kornelija
|
Zelo redko kupujem v Slovenskem Sparu.Če pa bom ti jih z veseljem podarim!Do kdaj pa so veljavne te smrekice? Anitka si :hudicek:pregnala v deveto deželo, ki je za devetimi gorami in devetimi vodami?:miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Zbiranje Sparovih smrekic! 21.3.2005 6:11:54
|
|
|
|
Sulfinija
|
Anitka!! Mi vse kupujemo v Sparu,ker tudi sami zbiramo smrekice.Mi jih ponavadi zberemo za štiri platoje vendar ker imamo že vse AMC posodo ti jih bom z veseljem podarila.Mami bo imela samo eno posodo z repom,drugače ostale pa bom zbirala izrecno samo zate draga prijateljica. Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Zbiranje Sparovih smrekic! 21.3.2005 9:32:22
|
|
|
|
bambi
|
Hej Anitka, jaz imam posod malo morje in sploh ne vem, da se zopet zbiorajo smrekice..... pa hodim v Interspar :zmeden::zmeden::zmeden:, no v glavnem če bom kakšno dobila ti jo zagotovo podarim, da boš lahko pridno kuhala v novi posodi, to je vedno tako fajn ;););) BAmbi
|
|
|
|
Zbiranje Sparovih smrekic! 21.3.2005 10:41:48
|
|
|
|
Andy13
|
Jaz tudi zbiram smrekice. Imam pa eno vprašanje Kaj morda veste ali lahko na list, kamor se lepijo smrekice nalepim tudi starejše smrekice. So namreč okrogle oblike, "tanove" pa kvadratne. :ups: Vnaprej hvala za odgovor. :rozica: Lp, Andy
|
|
|
|
Zbiranje Sparovih smrekic! 21.3.2005 10:52:53
|
|
|
|
Pi@
|
Ne, stare smrekice ne veljajo. Lp, Pia
|
|
|
|
Zbiranje Sparovih smrekic! 21.3.2005 10:56:30
|
|
|
|
emaa
|
ne moreš, vsakokratne smrekice veljajo samo za artikle v tisti akciji ( na žalost, moja tašča jih tudi hrani, za takrat, ko bodo mogli začeti zopet znova s starimi smrekicami)
|
|
|
|
Zbiranje Sparovih smrekic! 21.3.2005 11:06:38
|
|
|
|
simonas
|
Ce jih bom imela kaj viska, ti jih z veseljem posljem. Simona
|
|
|
|
Zbiranje Sparovih smrekic! 21.3.2005 18:50:38
|
|
|
|
Anitka
|
Punce moje zlate - H:rozica:V:rozica:A:rozica:L:rozica:A:rozica:! Smrekice se zbirajo do 3.7. Ko jih boste imele mi sporočite, da vam pošljem naslov. Zlate ste! :metulj:
|
|
|
|
Zbiranje Sparovih smrekic! 21.3.2005 18:53:52
|
|
|
|
biba77
|
Anitka, saj bo se kako srecanje do takrat, pa ti jih bodo lahko kar dale, ha? :)
|
|
|
|
Zbiranje Sparovih smrekic! 21.3.2005 19:00:49
|
|
|
|
Anitka
|
:bravo:Astra seveda:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?