Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zbiramo oddeje za zavetišča 25.1.2007 19:14:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Že pred časom sem jim poslala mail, da mam za njih veliko odej, pa tudi nekaj hrane, pa ker sem iz Zasavja, sem jih prosila, če majo koga, ki gre kdaj mimo Trojan recimo, da bi to prevzel, pa ni bilo odziva. Sem bla kr mal razočarana. Ampak s pomočjo lokalne organizacije, ki zbira hrano in odeje za zavetišča (ravno so zbirali za v Koper), so potem odeje prišle v prave roke. Sem pa prov hotla dat v Koper, ker je tud naša psička iz tam.
|
|
|
|
RE: Zbiramo oddeje za zavetišča 25.1.2007 19:28:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Odej pa nimam,jih potrebujem za moje tri,še zmankuje mi jih Za hrano pa sem in bom prispevala,saj je tudi naša LILI od tam.
|
|
|
|
RE: Zbiramo odeje za zavetišča 25.1.2007 20:11:55
|
|
|
|
polona2
|
Seveda gre za odeje in ne za odddeje, meni se že malo meša od oddaje psov in oddaje mačk in potem se zgodi taka napača. Hothien, bom vprašala kolege iz trboveljskega društva, če bi lahko kdo to v vašem koncu prevzel, a bi bilo to o.k?
< Sporočilo je popravil wahoo -- 25.1.2007 22:05:53 >
|
|
|
|
RE: Zbiramo odeje za zavetišča 25.1.2007 20:13:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polona2 Hothien, bom vprašala kolege iz trboveljskega društva, če bi lahko kdo to v vašem koncu prevzel, a bi bilo to o.k? Sej pravim, da sem jim že oddala vse kar sem mela, prav za v Koper so zbirali.
< Sporočilo je popravil wahoo -- 25.1.2007 22:06:01 >
|
|
|
|
RE: Zbiramo odeje za zavetišča 25.1.2007 20:22:10
|
|
|
|
polona2
|
Aha, sem površno prebrala Hothien, pa kaj je danes z menoj?
< Sporočilo je popravil wahoo -- 25.1.2007 22:06:11 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?