|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zbiram čim več idej za pripravo obrokov
6.3.2006 8:57:24   
thunder
Pozdravček!

Počasi smo začeli z uvajanjem - jabolko, korenček, rižek, banana

...bi vas pa prosila če mi lahko daste še kakšno idejo oz. napišite kaj vse vi pripravljate oz. ste najprej uvajale in kako dolgo ste uvajale prvi obrok in kdaj prešle na drugega.

pa, pa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zbiram čim več idej za pripravo obrokov
6.3.2006 8:59:57   
Marogica
Mogoče ti bo kaj pomagalo, če klikneš desno zgoraj na "recepti". Tam boš našla najbrž tudi te. Pa dober tek

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.3.2006 9:01:31   
Anonimen
en in ta isti obrok moraš otroku dajati cca3 dni,ker v tem času se pokažejo kakšne reakcije,če je na kaj alergičen.
Bom ti pisala na ZS recepte,ko bo več časa.
LP

(odgovor članu thunder)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.3.2006 9:09:26   
muha1
Lahko mu daš tudi kuhane bučke in jih pretlačiš z banano. Pa cvetačo, brokoli, krompirček, avokado...
Z drugim obrokom smo prešli nekje po sedmem mesecu. Naša ima tako rada mleko, da imamo še sedaj pri osmih mes. 3x na dan 230ml mleka.

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.3.2006 21:49:02   
Aleksandrin
IZVIRNO SPOROČILO: pettyy

Bom ti pisala na ZS recepte,ko bo več časa.
LP

Še meni, proooosim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2006 10:07:56   
Zala01
Plis pettyy še meni če lahko pošlješ kak recept,moj sonček bo kmalu 8 mesecev,pa mi bo že kmalu zmanjkalo idej,kaj naj mu pripravim,da bo čim bolj pestro.lp janja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.3.2006 22:00:05   
majal
Ne vem čemu toliko kompliciranja. Naša "ta mala" je pri petih mesecih jedla takorekoč že vse (dojena je bila polne tri mesece). Sedaj ima pet let, pa ji čisto nič ne manjka. Slediti je treba svoji intuiciji, pa bo vse vredu. Je pa odvisno od otroka do otroka.

Še več lepih trenutkov z vašimi srčki!

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?