Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zbiram čim več idej za pripravo obrokov 6.3.2006 8:59:57
|
|
|
|
Marogica
|
Mogoče ti bo kaj pomagalo, če klikneš desno zgoraj na "recepti". Tam boš našla najbrž tudi te. Pa dober tek
|
|
RE: Zbiram čim več idej za pripravo obrokov 6.3.2006 9:01:31
|
|
|
|
Anonimen
|
en in ta isti obrok moraš otroku dajati cca3 dni,ker v tem času se pokažejo kakšne reakcije,če je na kaj alergičen. Bom ti pisala na ZS recepte,ko bo več časa. LP
|
|
|
|
RE: Zbiram čim več idej za pripravo obrokov 6.3.2006 9:09:26
|
|
|
|
muha1
|
Lahko mu daš tudi kuhane bučke in jih pretlačiš z banano. Pa cvetačo, brokoli, krompirček, avokado... Z drugim obrokom smo prešli nekje po sedmem mesecu. Naša ima tako rada mleko, da imamo še sedaj pri osmih mes. 3x na dan 230ml mleka.
|
|
|
|
RE: Zbiram čim več idej za pripravo obrokov 6.3.2006 21:49:02
|
|
|
|
Aleksandrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: pettyy Bom ti pisala na ZS recepte,ko bo več časa. LP Še meni, proooosim.
|
|
|
|
RE: Zbiram čim več idej za pripravo obrokov 7.3.2006 10:07:56
|
|
|
|
Zala01
|
Plis pettyy še meni če lahko pošlješ kak recept,moj sonček bo kmalu 8 mesecev,pa mi bo že kmalu zmanjkalo idej,kaj naj mu pripravim,da bo čim bolj pestro.lp janja
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?