Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ZBIJANJE DOLGOTRAJNE IN VISOKE VROČINE 11.2.2009 20:14:54
|
|
|
|
mika
|
Naši pupi sem pri takšni vročini dala poleg Calpola še na podplate surov krompir in čez zokne. Je kar naeprijetno, ker je otrok vroč, krompir pa mrzel. Pomaga pa. Čimprej se pozdravite
|
|
|
|
RE: ZBIJANJE DOLGOTRAJNE IN VISOKE VROČINE 11.2.2009 20:38:49
|
|
|
|
Mišni
|
Nam krompir ni nič pomagal. Saj zdaj bo pa res že moralo biti bolje. Jutri bo gotovo. Verjetno že to noč Držim pesti, da bo, Drugače ima pa moj otrok tudi virozo, danes zjutraj je tudi imel skoraj 40, no, zdajle zvečer pa se mi zdi, da je bil že kar malo boljši. Sicer pa jaz nič vročine ne zbijam. No, kadar ima po več dni skupaj 40, ttakra pa jo.
|
|
RE: ZBIJANJE DOLGOTRAJNE IN VISOKE VROČINE 11.2.2009 20:43:20
|
|
|
|
Shorty_
|
pred enim tednom smo imeli 6 dni do 40C nič ni pomagalo, razen slečt čist pa na posteljo nekaj brisač suhih, otroka pa zavit v tetra plenice zmočene z mlačno vodo in kisom in to menjavat. Upam da bo kaj pomagalo
|
|
|
|
RE: Zbijanje visoke vročine 11.2.2009 21:15:38
|
|
|
|
Olivija
|
midva sva ta veliki zavijala noge - ampak samo takrat, ko je imela res vroče. Če ima mrzle noge in roke, pomeni da vročina še narašča. Noge, ji zaviješ v mokre obkladke in oblečeš čez volnene nogavice. In to potem menjaš na ca. 10 min (če se prav spomnim). Imate pa očitno enako virozo, kot naša triletnica 2 tedna nazaj. 5 dni je imela zelo visoko vročino.
|
|
|
|
RE: Zbijanje visoke vročine 11.2.2009 21:31:24
|
|
|
|
Lejči
|
Joj, pri nas je tudi že obsedeno stanje zaradi te presnete vročine. Tudi naša malčica (1 leto) je v petek zakuhala na 40 in od takrat se mučimo z zbijanjem, pa razen voltarena nič kaj ne prime . Glene na krvno sliko je nam P danes predpisala še AB in zdaj samo upam, da bo kaj pomagalo in da bo šlo počasi na boljše. Upam, da se naši malčki čimprej pozdravijo!
|
|
|
|
RE: Zbijanje visoke vročine 12.2.2009 21:29:23
|
|
|
|
speli
|
Hvala vsem za informacije. Danes sem bila ponovno pri zdravniku in so ugotovili, da ima poleg gripe, še atipično pljučnico. Dobila je summamed. Upam, da se bo vročina umirila. Še enkrat hvala za informacije in ostanite zdravi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?