|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zbadanje v spodnjem delu trebuha
16.10.2005 15:12:41   
PUPA2
Pozdravljene!

V petek sem naredila test mini BC, ki je imel user posted image , vendar je bila ta druga bolj bleda. danes sem pa test ponovila in sta bili obe  user posted image , kar dobro vidni. Vendar pa imam en problem. Že od petka me v spodnjem delu trebuha, v predelu mehurja kar naprej nekaj boli, no takšna medla bolečina. Me zaboli in me spusti za nekaj časa in potem znova. Zelo me je strah, da ni kaj narobe. Aja, pa še vročino imam 37. A mislite, da je vse ok. A je katera imela podobne znake ob zanositvi.

Hvala vam že v naprej za odgovore.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zbadanje v spodnjem delu trebuha
16.10.2005 15:17:09   
lenika
Temperatura se v nosečnosti nekoliko zviša. Kar se tiče špikanja v spodnjem delu trebuha se moraš kar navadit, ker to špikanje bo sedaj v nosečnosti pogosto. To ni nič narobe, razen, če bi bile bolečine hude ali, če bi krvavela, potem moraš pa nemudoma na urgenco.
Dobrodošla v klubu nosečk, želim ti čim manj skrbi in čim lepšo nosečnost.

(odgovor članu PUPA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.10.2005 16:23:42   
PUPA2
Lenika hvala. Si me kar malo potolažila. Seveda pa bom jutri klicala mojega ginekologa in se naročila za pregled.

(odgovor članu PUPA2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2005 7:49:11   
MATEJA
Pozdravljena PUPA2, tudi jaz sem nova user posted image , sicer mi M zamuja šele dva dni, pa vendar upam, da bo vse o.k..Test sem naredila v soboto (ta dan bi morala dobit M) in je bilo user posted image  (ta druga črtica je bila slabša, kar je normalno za tako zgodnji test)!Znakov čisto nobenih, razen, da tudi mene občasno boli v trebuhu, še posebej zjutraj.Želim ti lepo nosečnost in srečno na novi strani knjige življenja.LP!

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...

(odgovor članu PUPA2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2005 13:09:45   
Linda25
Punci,

čestitam. Želim vama zdravo, srečno in veselouser posted image

(odgovor članu MATEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?