|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zbadanje v jajčniku
12.9.2008 9:22:04   
rožmarin
Pozdravljene!

Sem v 6 tednu user posted image in me danes že celo jutro zbada v levem jajčniku. Imam razlog za skrb?
Drugače nimam nikakršnih znakov user posted image . Nobene slabosti, bolečih prsi,...
Upam, da je vse OK.

Lep dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zbadanje v jajčniku
12.9.2008 10:25:49   
girly
čestitke user posted image

Jaz sem tudi 6 tednov in 2 dni pa me tudi občasno zbada v levem jajčniku, čeprav jaz imam tudi ostale znake: slabosti, glavoboli, vrtoglavica, krči kot pred user posted image , boleče prsi. Mislim, da ni nobenega strahu, kot sem jaz zasledila je v prvih tednih to vse normalno.

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu rožmarin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.9.2008 10:40:27   
Naja30
Kakšen mesec po zaostali M zna kar pogosto zbadat spodaj kot prej M. Vse je normalno, dokler tega ne spremljajo res boleči krči.

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.9.2008 11:21:08   
Anonimen
ne sekiraj se to je le znak da se nekaj novega dogaja

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.9.2008 11:23:02   
Dali*
To je popolnoma normalno. Mene je zbadalo od ovulacije dalje, tko da sem si kar mislila, da sem noseča, test sem pa delal šele 1 teden po izostali M, ker sem v času M imela vgnezditveno in nisem vedela, da to, samo sumljivo je bilo, ker je trejalo 2 dni.

Vse je OK punčka.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.9.2008 14:16:51   
piamaria
Ne skrbi, vse bo ok, mene še sedaj zbada, pa sem v 13 t.
Srečnouser posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.9.2008 14:58:00   
byanca
joj mene je tudi na začetku( še do 10 tedna) kar naprej nekaj zbadalo.ves čas sem bla napeta in v strahu da bo kaj narobe....pa ni. ne skrbi, dokler niso bolečine res hude je vse normalno. 

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.1.2012 18:36:50   
Anja2111
Cao sem v 2 tednu in me ful zbada v jajčnikih ali je to normalno?user posted image

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.1.2012 21:26:43   
Kliki
 anja2111 če si prebrala zgoraj je to vse normalno.

(odgovor članu Anja2111)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.1.2012 13:50:37   
Anja2111
Ok hvala

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.2.2012 11:18:42   
Anonimen
pozdravljene
mene nekaj zanima zelo veliko sem si že prebrala ampak nisem dobila odgovora, ki sem ga iskala
test nosečnostiaj sem naredila 14dni od tega in je pokazal negativno , od tedaj sva bila v akciji in to je približno 13dni in me zanima a je mogoče da čutim že kovinski okus, boleče prsi in vseke toliko časa me zbada v jajčnikih?? in seveda da teli znaki so pravi?user posted image

hvala za odgovor

(odgovor članu Anja2111)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
1.3.2012 14:49:39   
bernardica
Živjo, Anja2111 kako veš da si v drugem tednu?, si naredila test ali si šla na krvne preiskave?

hvala
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.3.2012 16:24:09   
butt3rfly
IZVIRNO SPOROČILO: Anja2111

Cao sem v 2 tednu in me ful zbada v jajčnikih ali je to normalno?user posted image

no, če pa ti veš, da si v 2. tednu nosečnosti, me pa nej kokla brcne. to še ovulacija verjetn ni bila.

< Sporočilo je popravil butt3rfly -- 1.3.2012 16:25:10 >

(odgovor članu Anja2111)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.3.2012 15:48:58   
olimia
A nisi že skoraj 4 tedne ali več, ko je test šele pozitiven?!
Pri meni je bil test pozitiven šele, ko sem bila 4 plus 3 dni, ko je bil test rahlo pozitiven, šele pri 6 tednih je bil meni test normalno pozitiven pri zadnji nosečnosti

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.3.2012 7:43:37   
Anonimen
Ja itak, nosečnost se šteje od zadnje M, pri 2. tednu se nam še sanja ne o tem user posted image

(odgovor članu olimia)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
7.3.2012 19:12:53   
bodoba mamica
jupi test mi je pokazal pozotivno ravno na rojstni dan , tako darilo pa še ne user posted image
tko da v ponedeljek bom imela pregled (komi čakam)
medicinska sestra mi je rekla da srčke se sliši po 6 tednih in da prej nimam smisla hodit ampak, po mojih računih sem noseča 4 tedne kako, je ona izračunala da je že dovolj časa (vem da glede na mojo zadnjo mestruacijo ampak jaz jo imam na 45 dni in še to ni vedno enaka) zadnje sem jo imela 16.1. ??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.3.2012 19:52:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bodoba mamica

jupi test mi je pokazal pozotivno ravno na rojstni dan , tako darilo pa še ne user posted image
tko da v ponedeljek bom imela pregled (komi čakam)
medicinska sestra mi je rekla da srčke se sliši po 6 tednih in da prej nimam smisla hodit ampak, po mojih računih sem noseča 4 tedne kako, je ona izračunala da je že dovolj časa (vem da glede na mojo zadnjo mestruacijo ampak jaz jo imam na 45 dni in še to ni vedno enaka) zadnje sem jo imela 16.1. ??

Ja te pa idi na UZ in ko se ne bo nič videlo pridi na ringarajo spraševat, če je kaj narobe, da se ploda ne vidi user posted image
Za UZ je najboljši čas v 8.tednu, saj lahko da si kasneje zanosila.

(odgovor članu bodoba mamica)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?