|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zavrnitev vloge-pritožba!
3.5.2006 9:28:49   
Lu
Kolegici so zavrnili vlogo za vrtec pa me zanima, če je katera kdaj kakšno pritožbo napisala in kako?

Hvala.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zavrnitev vloge-pritožba!
3.5.2006 9:47:21   
Anonimen
Kaj pa piše na odločbi o zavrnitvi - kaj je bil razlog za zavrnitev?

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.5.2006 13:29:55   
kimba
Joj jaz sem tudi danes zvedla, da bom dobila verjetno zavrnjeno in se že cel dan tepem po glavi. Jaz sem namreč lansko leto dobila pozitivno in sem jih jaz zavrnila, ker nisem želela matrati malega, pa sploh je imel na vsake 14 dni vneta ušesa in seveda sem imela varstvo doma (beri babi in dedi) letos bi ga pa z veseljem dala v vrtec, pa tudi babi matra srce in se mi včasih zdi da ne more več oz. želi ampak sama ugotavlja da ne zmore več (seveda so tudi drugi razlogi zakaj v vrtec). Tako da jaz že sestavljam pritožbo, čeprav je šele danes popoldan obravnava ampak želim biti pripravljena. To je pa to ko ti obljubi 98 % pozitivno in 2 % negativno in hudiča da je lih 2 %.

kimba s tremi sončki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.5.2006 15:51:56   
Lu
Tudi oni so prejšnje leto zavrnili vrtec. Je tamalo babi pazila. Razlog je pa ta, da je 60 otrok preveč vpisanih v vrtec. So 15 v čakalni vrsti.

Bi pa NUJNO rabila še danes kaj bi lahko napisali.

Punce hvala vam.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu kimba)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.5.2006 9:54:06   
kimba
Če želiš mojo pritožbo, ki sem jo poslala danes, ker sem zvedla da moj ni sprejet, mi piši na privat, ker na netu je ne bi objavljala. Smo četrti v čakalni vrsti, kje je pa tvoja prijateljica - kraj

kimba s tremi sončki

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.5.2006 18:45:59   
maxi
kako pa ste izvedele katere ste v čakalni vrsti? Mi smo dobili samo zavrnjeno prošnjo, nič pa podatka o kakšni čakalni vrsti...user posted image

(odgovor članu kimba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.5.2006 7:54:25   
kimba
Pokliči na upravo vrtca in vprašaj na katerem mestu si pristala. Pri nas nam to vedno povedo, če želimo.

kimba s tremi sončki

(odgovor članu maxi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.5.2006 9:22:53   
Ezi
Ja, mi smo bili zavrnjeni, ko smo vpisali ta starejšega. Takrat so nam rekli, da nas bodo obvestili, če se bo kateri otrok izpisal. Kakšen mesec, preden bi moral Nejc začeti z uvajanjem sem klicala in šla tudi na razgovor k ravnateljici. Malo sem pa res morala potežiti. Oziroma pokazati, da resno potrebujem varstvo. Kar naenkrat so našli eno luknjo. Ne moreš verjetiuser posted image  Zdaj z drugim bo verjetno podobna zgodba. Oba sta februarčka, ki uletavata v vrtec sredi leta.
Takrat sem klicala tudi v druge vrtce, če imajo kaj prosto.

(odgovor članu kimba)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.5.2006 11:53:15   
Barbela
Eno podvprašanje k temu vprašanju imam: V kolikšnem času te obvestijo ali je otrok sprejet v vrtec ali ni? Ali moram sama poklicati na upravo vrtca?
Lp, Barbara

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.5.2006 13:37:20   
kimba
Najprej odgovor za Ezi: drugi otrok bo imel prednost, ker imaš prvega  v vrtcu. Jaz sem imela lansko leto prednost in sem dobila vrtec, vendar zaradi zdravstvenih težav smo ga obdržali doma, letos je pa starejši že v šoli in nimamo nobene prednosti več (pa tudi ob zavrnitvi vrtca lansko leto mi je obljubila 98 % da bo letos tudi sprejet)

Odgovor za Barbara_Tomo: v Domžalah imajo obravnavo za sprejem v vrtec prvi delovni dan v mesecu maju, v Ljubljani sredi maja, zato ti priporočam, da pokličeš v vrtec in jih vprašaš kdaj bodo obravnavali vloge za sprejem, ko je obravnava mimo, dobiš odgovor domov v roku 2 dneh.

kimba s tremi sončki

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.5.2006 13:44:37   
darjatimci
Ko sem jaz oddajala vloge, sem jih osebno in so mi takoj povedali, kako in kaj.Povedali so mi tudi koliko jih je pred menoj in da mi bodo poslali še uradno po komisiji za sprejem.Tako sem že takoj vedela da v dveh vrtcih nimamo šans v tistem šolskem letu, v tretjem vrtcu pa so mi dali nekaj več upanja in smo ga tudi dobili in to celo meseca marca,ko večina vrtcev sploh ne sprejema otrok.

(odgovor članu kimba)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.5.2006 14:02:51   
Geja
IZVIRNO SPOROČILO: kimba

Pokliči na upravo vrtca in vprašaj na katerem mestu si pristala. Pri nas nam to vedno povedo, če želimo.

KIMBA
tudi jaz sem dobila zavrnjeno. Jih lahko kar pokličem. Sem pa tudi iz Domžal...
čau,
Geja

(odgovor članu kimba)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?