Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zavrnitev novih pacientk 20.8.2007 9:14:56
|
|
|
|
Erdbeere
|
jah žal tako je, upam, da čimprej dobiš novo G...jaz jo tudi rabim, če katera ve za kakšno, ki sprejema paciente naj prosim sporoči...aja pa tud jaz rabim Domžale ali Kamnik
|
|
|
|
RE: Zavrnitev novih pacientk 20.8.2007 9:29:12
|
|
|
|
Nasy
|
Ja moraš razumeti, da imajo že tako gnečo tam, tudi oni so samo ljudje! Ko sem jaz za mojo kolegico spraševala, če jo lahko vpišem k njim, je rekla, da lahko, če ni noseča, ker ima nosečk že toooliko, da ne sfolga. Telefon v roke in klicarit naokoli, ni druge ampak tako je itak z vsemi dohtarji, zobarji majo tudi nore gužve, povsod čakaš, že splošnega zdravnika težko dobiš.
|
|
RE: Zavrnitev novih pacientk 20.8.2007 9:42:17
|
|
|
|
ljubljana
|
Jaz sem v Ljubljani v Šentvidu, kjer dela ena krasna ginekologinja. Mogoče ima ona še kaj prostora. Drugače pa telefon v roke se bo sigurno kaj našlo. Če so lansko leto vse sfolgal, ko je bil babyboom bojo pa tudi letos.
|
|
|
|
RE: Zavrnitev novih pacientk 20.8.2007 10:36:02
|
|
|
|
malamalinca
|
No, sem zdaj dobila dr.Premru v Leonišču. Jo katera pozna?
|
|
RE: Zavrnitev novih pacientk 20.8.2007 10:57:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja. Zelo dobra zdravnica, vendar tudi zelo zasedena. Meni je OK.
|
|
|
|
RE: Zavrnitev novih pacientk 20.8.2007 11:08:06
|
|
|
|
malamalinca
|
Hvala žabonka za odgovor.A če je zelo zasedena, to pomeni, da je večinoma ni in te pregleduje nekdo drug namesto nje?
|
|
RE: Zavrnitev novih pacientk 20.8.2007 11:14:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Se zgodi. Tako kot pri vseh G v Leonišču. Ampak ni hudega. Mislim, da si se dobro odločila .
|
|
|
|
RE: Zavrnitev novih pacientk 20.8.2007 14:50:49
|
|
|
|
ella79
|
Jaz sem se pred 10 leti tudi preselila, pa me splošni zdravnik v novem kraju ni želel sprejeti, ker je imel kao zasedeno. No, da ne omenim, da sem doma 100 m od ZD. V ta ZD pa hodijo pacienti iz 15 km oddaljenega mesta, kjer imajo velik ZD... Nimamo nikakršnih pravic.
|
|
|
|
RE: Zavrnitev novih pacientk 20.8.2007 20:07:46
|
|
|
|
tosja
|
tudi meni se je to zgodilo (v MB). ...pol pa te še čist čukasto pogledajo, ko rečeš, da hodiš samoplačniško h G...
|
|
RE: Zavrnitev novih pacientk 21.8.2007 8:53:08
|
|
|
|
Jenny Anny
|
Ja moraš razumeti, da imajo že tako gnečo tam, tudi oni so samo ljudje! Ko sem jaz za mojo kolegico spraševala, če jo lahko vpišem k njim, je rekla, da lahko, če ni noseča, ker ima nosečk že toooliko, da ne sfolga. No Nasy, se strinjam s tabo, tud oni so samo ljudje. Ampak smo tud mi samo ljudje. Jaz sem se preselila iz NM v Domžale in sedaj ko sem noseča se mi prav "fajn" zdi, ko se vozim na vse preglede v NM (v Domžalah te ne vzamejo), namesto da bi to opravila v Domžalah (do ZD imam 200 m). A jaz pa nisem človek??
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2007 9:25:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zavrnitev novih pacientk 21.8.2007 10:09:19
|
|
|
|
Nasy
|
Oprosti, nisem tako mislila, da ti nisi človek, ne me napadat zdej, pravim pa, da je potrebno malo bolj na široko gledat na te stvari. Jaz se bom tudi verjetno kmalu vozila h G skoraj eno uro, pa kaj naj naredim? Meni se tudi zdi, da je nekaj na tem, da te morajo vzeti samo, eno je teorija, drugo praksa, verjetno..
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?