Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zavijanje knjig, zvezkov... 1.9.2011 15:18:21
|
|
|
|
luka jan
|
Mi smo za vse zvezke in delovne zvezke kupili plastične ovitke in ovili. Če pa kaj ni pasalo v te kupljene ovitke pa sem imela doma ovijalni papir, ki se kupi v knjigarni. Sama nisem nikoli zavijala v koledar liste, sedaj pa bi sploh bi problem ker nimam niti enega samega koledarja.
|
|
|
|
RE: Zavijanje knjig, zvezkov... 1.9.2011 15:26:22
|
|
|
|
anckabancka
|
Saj jaz tudi ne mislim zavijat knjig v pokrajinske koledarje , ampak v plastične ovitke.
|
|
RE: Zavijanje knjig, zvezkov... 1.9.2011 15:27:58
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
prozorni ovitki in prozorna samolepolna folija. ucbenike iz učbeniškega sklada, pa MORAMO zavit v koledar. jaz dam potem čez koledat še folijo.
|
|
RE: Zavijanje knjig, zvezkov... 1.9.2011 15:30:33
|
|
|
|
TDTP
|
Plastične ovitke!
|
|
|
|
RE: Zavijanje knjig, zvezkov... 1.9.2011 19:27:28
|
|
|
|
Alfabeta
|
Jaz tudi vse zavijem v prozorno samolepilno folijo. Pa tega ni malo.
|
|
|
|
RE: Zavijanje knjig, zvezkov... 1.9.2011 21:13:31
|
|
|
|
mayci
|
Jaz sem vse (zvezki, učbeniki, del. zvezki) ovila v plastične ovitke.
|
|
RE: Zavijanje knjig, zvezkov... 1.9.2011 22:36:01
|
|
|
|
anckabancka
|
Ma saj sem se lotila zavijanja v plastične ovitke pa sem nekje na sredini začela razmišljat ali je sploh potrebno vse to zavijanje... No, očitno nisem edina, ki vse zavije. No, samo da bo naš fant imel lepe zvezke
|
|
RE: Zavijanje knjig, zvezkov... 3.9.2011 9:06:03
|
|
|
|
mayci
|
Pri nas je bilo napisano v navodilih šole, naj bodo zvezki in učbeniki zaviti, potem sem pa še delovne zvezke, ker sem imela dovolj ovitkov..
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?