Anonimen
|
Leta 2004 sem zavarovala avto, bila je moja prva registracija, agent mi je prinesel polico, jaz njemu bivših nekaj več kot 160.000 SIT. Danes dobim domov predlog za izvržbo....me je skoraj kap zadela. Ko pokličem na zavarovalnico povedo, zakaj se gre, jih napizdim, pa povem, da sem jaz VSE plačala. Ona meni reče, da zgleda, da je bilo plačano s čeki, prvi obrok poravnan, ostali brez kritja. Jaz v življenju še nisem imela čekov. Povem, kateri agent je bil, mi reče, da nima več njegove številke, vendar mi vseeno skuša pomagati. Pove, da je na zavarovalnici tudi dopis, ki jim ga je ta agent poslal, da mene ne dobi, ker sem v tujini, da pa je govoril z mojo mamo, jo poimenoval ga. Kovač (izmišljeno), tako, kot se jaz pišem, ona se pa piše drugače, ker se je na novo poročila. Torej, kao da je z mojo mamo govoril, pa da je rekla, da bo ona poravnala.... Skratka, jaz pa naj bi bila v tujini..... Nisem bila pa nikoli dlje časa kje. Najdlje 7 dni v Grčiji na dopustu. Kaj sedaj, če ne najdem kakega potrdila o plačilu izpred treh let ali bog ne daj zavarovalne police? Upam, da se med selitvijo ni izgubila. Od leta 2003 sem se 3x preselila.... Gre pa za cca 700 EUR........
|