Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zatrdlina po drugem cepljenju - cepljenje da ... 16.5.2006 21:38:25
|
|
|
|
simona2
|
prosim, če mi lahko katera odgovori ali so imeli vaši po drugem cepljenju poleg vročine (naša 2 dni), še kakšno drugo reakcijo. Mi smo bili cepljeni drugič šele pri 8 mesecih, saj je Maša alergik, pa jo niso prej cepili. Še 4 dni po ceplenju je na mestu vboda zatrdlina velika kot oreh, očitno neboleča na otip, saj ne joka, ko se jo dotaknem. Ko sem poklicala pediatrinjo je rekla, da se naj prideva pokazat in na koncu zaključila, da je verjetno tretjič sploh ne bodo cepili in nama dala napotnico za alergološko, kjer naj bi dobili neko potrdilo, da ne bi imeli težav zaradi zakona, ki ceplenje predpisuje kot obvezno. Sedaj sem ful v precepu kako sploh naprej, jo dati še cepit ali ne več. V zadnjih mesecih sem sicer veliko prebrala na to temo in očitno lahko otrokom, ki imajo določene težave z imunskim sistemom cepljenja hudo škodujejo. No vesela bi bila vsakega odgovora
|
|
RE: Zatrdlina po drugem cepljenju - cepljenje... 16.5.2006 21:58:45
|
|
|
|
Seven*
|
Mi smo imeli zatrdlino in nam je bilo receno, da je to normalna in pogosta reakcija na cepljenje.
|
|
RE: Zatrdlina po drugem cepljenju - cepljenje... 16.5.2006 22:05:59
|
|
|
|
Olivija
|
Naša ima tudi še zatrdlino, pa je že tri tedne od cepljenja .
|
|
|
|
RE: Zatrdlina po drugem cepljenju - cepljenje... 16.5.2006 22:46:32
|
|
|
|
mamči
|
Moj prvi sine je tud imel zatrdlino, sam ti praviš, da je velika kot oreh, to se mi zdi pa kar preveč
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?