Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zatekanje v zadnjem trimesečju 1.3.2008 21:23:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem konec 26 tedna in sem začela zatekati par dni nazaj. Predvsem pomaga počitek, obvezno pa popoldanski spanec. Ko počivam, imam vzdignjene noge z blazino, roke isto. Upam, da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Zatekanje v zadnjem trimesečju 1.3.2008 21:51:05
|
|
|
|
šnucika
|
Temu se pravi sindrom karpalnega kanala...to je,ko oteče zapestni sklep.Tekočina,ki zastaja v sklepu pritiska na živce in potem boli zapestje,dlan,prsti. V skrajnih primerih se bolečine lahko razširijo na celotno roko do ramen. Pomagajo vaje...npr. stiskanje in odpiranje pesti,pritiskanje dlani z odprtimi prsti eno ob drugo, kroženje z zapestji....razgibavanje v vodi.... Je pa to dokaj pogost pojav v nosečnosti. Sploh pa v zadnejm trimesečju prihaja do otekanja po celem telesu. Bolečine so lahko hude,zato poskusi razgibavat,da bi preprečila še večje zastajanje vode.
|
|
RE: Zatekanje v zadnjem trimesečju 1.3.2008 22:12:14
|
|
|
|
psaša
|
Meni je pomagala neslana dieta.
|
|
RE: Zatekanje v zadnjem trimesečju 1.3.2008 22:12:53
|
|
|
|
mala pikica
|
Jaz sem bila cela zatečena. Gležnji so me tako boleli kot da bi bili polomljeni. Zapestje me ni bolelo, le gležnji. Sem bila pravi buhtelj Pa tudi nekje 7-8 tednov. Po porodu pa gre počasi vse nazaj. Večina že takoj po porodu, nekaj pa še kasneje. So rekli, tako dolgo kot je šlo gor, bo šlo tudi dolj. Zdaj sem dva meseca po porodu, pa še je vedno malo vode.
|
|
RE: Zatekanje v zadnjem trimesečju 1.3.2008 22:25:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Nic nisem zatekala. Mi je bilo pa zato celo nosecnost slabo kot .
|
|
|
|
RE: Zatekanje v zadnjem trimesečju 2.3.2008 0:32:37
|
|
|
|
malimisek
|
JAz sem bila kot sod. Na stranišču skoraj nisem bila, v bolnici sem bila parkrat na pregledu, pa so rekli, da po porodu mine. Redno so mi jemali kri in vodo.In je res minilo. Ko sem rodila, sem še teden dni hodila na Wc, čeprav nisem toliko pila. Dnevno sem na koncu imela že po pol kile več. Pri meni je bilo vse obrnjeno: zdravniki so govorili, da naj počivam, jaz pa sem cele dneve hodila. Več kot sem hodila, bolj mi je pasalo.
|
|
|
|
RE: Zatekanje v zadnjem trimesečju 2.3.2008 0:34:38
|
|
|
|
Nasy
|
Jaz sem začela zatekat zadnji tedenzadnjih par dni, sem pa 3 dni čez rok, prej ni bilo tako hudo, zdej mam pa noge k buhtelne
|
|
RE: Zatekanje v zadnjem trimesečju 2.3.2008 10:08:14
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Nic nisem zatekala. Mi je bilo pa zato celo nosecnost slabo kot . Enako, razen, da je meni bilo slabo do 5. meseca, na koncu me je pa občasno mučila zgaga.
|
|
|
|
RE: Zatekanje v zadnjem trimesečju 2.3.2008 12:26:30
|
|
|
|
Naja30
|
V bistvgu že kar nekaj časa zatekam v prste na rokah, ampak samo ponoči. In niti ni tako hudo, roke so pa malo pordele zraven. Mine pa kakšne pol ure potem, ko vstanem. Svetujem ti lahko samo čim več tekočine, pritisk si redno meri in izogibaj se soli. Tako je meni rekla G.
|
|
|
|
RE: Zatekanje v zadnjem trimesečju 2.3.2008 17:10:40
|
|
|
|
mateyka
|
jaz sem mela hlode namest nog in to 3 mesece! tok grozno je blo zadnji mesec, da nisem mela nobenih čevljev, ki bi jih lahko obula. še dobr da je blo poletje prsti na rokah - prstan sem mela na verižici. po porodu je blo pa ok
|
|
|
|
RE: Zatekanje v zadnjem trimesečju 2.3.2008 19:06:12
|
|
|
|
Taula
|
Jaz sem začela zatekati v 27 tednu. Za enkrat v noge, roke še ni sila. (čeprav enih prstanov ne spravim več gor) Del nosečnosti baje. Skrbi me dejstvo, da ti baje lahko ful popokajo kapilare na nogah.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......