|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zatekanje gležnjev v 39T
18.3.2008 11:44:05   
MikyMiska
Ojla!

Jaz zatekam v gležnje pa me zanima ali je to kaj narobe? Je to zaradi zadrževanja vode ali kako, ker na WC tudi hodim nonstop-tak da ne vem zakaj bi se mi zadrževala voda. Pritisk pa je tudi OK.

Thanx
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zatekanje gležnjev v 39T
18.3.2008 11:45:34   
Naja31
Jaz tudi zadnji teden več zatekam kot prej.
Prisitk imam ok, urin je bil na zadnjem pregledu tudi ok.
Jaz to pripisujem dejstvu, da sem že čisto na koncu nosečnosti.

V prvi nosečnosti sem začela zatekati že veliko prej, tako da sem zdaj "zadovoljna".

(odgovor članu MikyMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2008 11:49:27   
TinKiCa1
Jst sm ornk zatekala že pred 39 t:)- jih nismo dočakal:) S tem ni nch narobe, sam veliko vode je v telesu! Zenkrat mineva 6ti dan, ko sem rodila in morm rečt, da so noge že kar dosti k seb prišle! Jst sm zatekala nekje 2meseca..to ni blo luštn:) Brez panike, pa srečno :)

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2008 11:59:14   
MikyMiska
O HVALA za mnenja, sem že mislila, da je kaj...hujšega. Ja, saj zdaj že sam sebi postajaš odveč, potem pa verjetno to zraven paše :)

(odgovor članu TinKiCa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2008 12:08:07   
Azzurra
Hujšega ni nič, bi te že ginekolog opozoril na kake težave, dolgo pa tudi ne bo več trajalo user posted image
Srečno!

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2008 13:47:59   
tikatoka
Sama sem zatekala nenormalno, meni je malo pomagalo če sem jedla manj slano hrano, no sem jo kar morala, ker sem imela tudi visok pritisk. pa počivat, noge na blazino.
No je pa bilo po porodu res fino ker so kile kar letele dol, sem bila pa non stop premočena, prvih 14 dni sem preoblačila majice 3-4 na noč.
Saj bo kmalu mimo, vem pa da ni prijetno gledat gleženj ki je skoraj isti ko meča.

Srečno

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.3.2008 15:28:05   
bskrle
Noge v luft, pa ležat, da ne pristaneš v bolnici.Podloži si noge s povštrom.

(odgovor članu tikatoka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.3.2008 17:12:04   
TinKiCa1
Jst sm mogla tud vse jest, kar je  blo neslano! Men so prej začele roke zatekat..totalno napihnjene..nch nism mogla prjet..nohte sm komi najdla :) pol pa še noge..tako kot je rekla tikatoka..gležnji kot meča..res je, pa še stopala kr zabuhle :)

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.3.2008 18:42:00   
Aurea
Tinkica, a ti je kaj pomagalo pri zatekanju rok? Mislim, a si bila taka do poroda? Meni so zdaj začele zatekati, pa upam, da se bo stanje umirilo...

(odgovor članu TinKiCa1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.3.2008 20:17:42   
TinKiCa1
Rade volje bi ti rekla, da kaj pomaga, ampak ni pomoči sploh! Nch ne pomaga..niti ena stvar..smo probal vse..od krem do vsega..mjčkn se je samo umiril, ko sem jedla amoksiklav, ker sm mela zanič vodo pa zaradi odtekanja..sam to je bla malenkost! Še dons se nistanje umirilo..zatečene nimam več, mam pa mravljinčaste s5:) Upam,da bo kmal mem..v katerem tednu pa si? lp user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.3.2008 9:13:42   
jaša2
je normalno oz.ni fajn, no, da tako zatekaš. ja, voda ti zastaja v telesu, kljub temu, da skoz hodiš na wc. jaz sem tud skoz čepela na wc-ju, pa sem imela tud ful zatečene gležnje. ti priporočam, da paziš. veliko počivaj, noge v zrak oz. malo podložene, imej kak sadni dan...jaz sem se v zadnjem tednu nosečnosti zredila za 3kg!!!! samo zaradi vode!!!!! veš da me je G takoj poslala v bolnico, kjer so me zadržali in 2 dni dajali tabletke za "zorenje" mat.vratu - do česa pač mora prit, da se sploh začnejo popadki. po tej tabletki me je pa 2 dni fuuuulč zvijalo - kot da bi imela popadke, ampak nič. je blo grozno!!! 2 dni zvijanja, tak da so mi že solze tekle, babice so me pa jemale kot eno razvajeno punčaro, ki se nekaj napravlja...v glavnem, fizično in psihično me je čist izčrpalo, tak da ti res priporočam, da se lepo pazi, da popadke pričakaš doma, ne pa da te bi G zaradi tega poslal v bolnico.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

Neposredna povezava do sporočila: 11
19.3.2008 19:44:54   
moya
v sklop zdravstvenega zavarovanja naj bi pripadal nosečnicam tudi neke vrste mesažna komora, ki lajša zatečene noge (v lj). predlagam da povprašaš tvojo gin. ali pa če morda katera kaj več ve o tem.

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?