Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zatekanje gležnjev v 39T 18.3.2008 11:45:34
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz tudi zadnji teden več zatekam kot prej. Prisitk imam ok, urin je bil na zadnjem pregledu tudi ok. Jaz to pripisujem dejstvu, da sem že čisto na koncu nosečnosti. V prvi nosečnosti sem začela zatekati že veliko prej, tako da sem zdaj "zadovoljna".
|
|
|
|
RE: Zatekanje gležnjev v 39T 18.3.2008 11:49:27
|
|
|
|
TinKiCa1
|
Jst sm ornk zatekala že pred 39 t:)- jih nismo dočakal:) S tem ni nch narobe, sam veliko vode je v telesu! Zenkrat mineva 6ti dan, ko sem rodila in morm rečt, da so noge že kar dosti k seb prišle! Jst sm zatekala nekje 2meseca..to ni blo luštn:) Brez panike, pa srečno :)
|
|
RE: Zatekanje gležnjev v 39T 18.3.2008 11:59:14
|
|
|
|
MikyMiska
|
O HVALA za mnenja, sem že mislila, da je kaj...hujšega. Ja, saj zdaj že sam sebi postajaš odveč, potem pa verjetno to zraven paše :)
|
|
|
|
RE: Zatekanje gležnjev v 39T 18.3.2008 12:08:07
|
|
|
|
Azzurra
|
Hujšega ni nič, bi te že ginekolog opozoril na kake težave, dolgo pa tudi ne bo več trajalo Srečno!
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|
|
|
|
RE: Zatekanje gležnjev v 39T 18.3.2008 13:47:59
|
|
|
|
tikatoka
|
Sama sem zatekala nenormalno, meni je malo pomagalo če sem jedla manj slano hrano, no sem jo kar morala, ker sem imela tudi visok pritisk. pa počivat, noge na blazino. No je pa bilo po porodu res fino ker so kile kar letele dol, sem bila pa non stop premočena, prvih 14 dni sem preoblačila majice 3-4 na noč. Saj bo kmalu mimo, vem pa da ni prijetno gledat gleženj ki je skoraj isti ko meča. Srečno
|
|
|
|
RE: Zatekanje gležnjev v 39T 18.3.2008 15:28:05
|
|
|
|
bskrle
|
Noge v luft, pa ležat, da ne pristaneš v bolnici.Podloži si noge s povštrom.
|
|
|
|
RE: Zatekanje gležnjev v 39T 18.3.2008 17:12:04
|
|
|
|
TinKiCa1
|
Jst sm mogla tud vse jest, kar je blo neslano! Men so prej začele roke zatekat..totalno napihnjene..nch nism mogla prjet..nohte sm komi najdla :) pol pa še noge..tako kot je rekla tikatoka..gležnji kot meča..res je, pa še stopala kr zabuhle :)
|
|
RE: Zatekanje gležnjev v 39T 18.3.2008 18:42:00
|
|
|
|
Aurea
|
Tinkica, a ti je kaj pomagalo pri zatekanju rok? Mislim, a si bila taka do poroda? Meni so zdaj začele zatekati, pa upam, da se bo stanje umirilo...
|
|
|
|
RE: Zatekanje gležnjev v 39T 18.3.2008 20:17:42
|
|
|
|
TinKiCa1
|
Rade volje bi ti rekla, da kaj pomaga, ampak ni pomoči sploh! Nch ne pomaga..niti ena stvar..smo probal vse..od krem do vsega..mjčkn se je samo umiril, ko sem jedla amoksiklav, ker sm mela zanič vodo pa zaradi odtekanja..sam to je bla malenkost! Še dons se nistanje umirilo..zatečene nimam več, mam pa mravljinčaste s5:) Upam,da bo kmal mem..v katerem tednu pa si? lp
|
|
RE: Zatekanje gležnjev v 39T 19.3.2008 9:13:42
|
|
|
|
jaša2
|
je normalno oz.ni fajn, no, da tako zatekaš. ja, voda ti zastaja v telesu, kljub temu, da skoz hodiš na wc. jaz sem tud skoz čepela na wc-ju, pa sem imela tud ful zatečene gležnje. ti priporočam, da paziš. veliko počivaj, noge v zrak oz. malo podložene, imej kak sadni dan...jaz sem se v zadnjem tednu nosečnosti zredila za 3kg!!!! samo zaradi vode!!!!! veš da me je G takoj poslala v bolnico, kjer so me zadržali in 2 dni dajali tabletke za "zorenje" mat.vratu - do česa pač mora prit, da se sploh začnejo popadki. po tej tabletki me je pa 2 dni fuuuulč zvijalo - kot da bi imela popadke, ampak nič. je blo grozno!!! 2 dni zvijanja, tak da so mi že solze tekle, babice so me pa jemale kot eno razvajeno punčaro, ki se nekaj napravlja...v glavnem, fizično in psihično me je čist izčrpalo, tak da ti res priporočam, da se lepo pazi, da popadke pričakaš doma, ne pa da te bi G zaradi tega poslal v bolnico.
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?