|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zatekanje
8.2.2006 16:17:06   
Tina76
Pozdravljene!

Sem 38t 3d noseča in močno zatekam. Zdi se mi, da iz dneva v dan bolj. zanima me če je katera od vas morda pristala v bolnišnici zaradi zatekanja do poroda.

Lep dan še naprej,

Tina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zatekanje
8.2.2006 16:23:14   
tinkatonka
Jaz imam podobne probleme kot ti, sicer nisem bla v porodnišnici zaradi zatekanja, ampak mogoče ti bo naslednja informacija prišla kaj prav.

Dokler je urin vredu in pritisk, zatekanje naj ne bi bilo nevarno. Se moraš pa popolnoma odreči soli in žitaricam(kruhu), saj tako je meni svetovala G. Si pa 3 na dan zmerim pritisk in dokler ne gre do 140 je vse vredu. Moram rečt, da odkar ne solim več testenin, krompirja, omak...., se stanje izboljšuje.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 8.2.2006 16:24:05 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.2.2006 19:53:09   
ana/maja
zdravo!
tako kot ti je predhodnica povedala, če je pritisk in urin ok je to normalno!
jaz sem zaradi zatekanja šla na pregled in mi je dr. Lužnik strogo prepovedal slane jedi!!!!!
celo trikrat na teden sadne dneve! stroga dieta!
drugače sem pa na splošno bila polna vode, in mislim, da s tabo ni nič narobe

Živim za moja dva sončka!

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2006 11:46:04   
anitaz
Malo pozno sem opazila,pa vseeno-pojdi do ginekologa!!!! Jaz sem imela isti problem,pa sem bila že 3 cm odprta in so mi zato 2 dni po obisku G sprožii porod. Bolje da greš na pregled, kot pa da doma čakaš..

(odgovor članu ana/maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.2.2006 21:36:52   
Badeja
Jaz bi ti svetovala podobno.

Čim manj soli, tekočine, noge imej čez dan čim večkrat dvignjene. Redno si kontroliraj pritisk, čimveč počitka.

Jaz sem bila proti koncu sama voda in ko sem rodila sem se sama sebi zdela nenormalo suha. user posted image  user posted image  user posted image  

Pa vse dobro ti želim!

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?