Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zatečena stegna - je to tudi normalno??? 22.1.2006 17:26:37
|
|
|
|
tinkatonka
|
Vem da je za nosečnico normalen pojav, če ji zatekajo noge in roke. Kaj pa če zatekajo stegna? Danes sem opazila, da imam ful zatečena stegna. Čeprav se mogoče čudno sliši. Ampak tako kot pri zatečenih nogah, tudi ko na stegna pritisnem se nekaj časa prst še pozna, koža pa je taka bolj rdečkasta. Sicer imam tako in tako pregeld v torek pri G. in ji bom to omenila, pa vseeno me zanima, je to normalno, ali to pomeni, da me voda preveč zaliva???? Naj povem, da je pritisk, ki si ga 1× dnevno merim normalen.
|
|
RE: Zatečena stegna - je to tudi normalno??? 22.1.2006 17:34:21
|
|
|
|
CIPRESA
|
Tinkatonka tudi jaz sem jih imela, ne zelo ampak tako kot praviš ko pritisneš se ti prst pozna. Pač ene otekajo in jaz sem povsod na nogah in na rokah, na koncu sem bila zabuhla še v obraz, pa mi je G rekla da dokler je pritisk vredu in nimaš bakterij v urinu potem je O.K.. Ti pa predlagam čim več počitka sploh če si že bolj na koncu. Mene je bila skoraj sama voda, sem bila ko en buhtelj na koncu.
|
|
RE: Zatečena stegna - je to tudi normalno??? 23.1.2006 7:14:12
|
|
|
|
tinkatonka
|
HVALA CIPRESA za odgovor. Ja pritisk imam tudi jaz uredu, danes bom dala pa še urin, katere rezultate potem izvem jutri na pregledu pri G. Upam da v urinu ne bo nič "sumljivega". Se tik pred koncem ja. Rok imam čez 25 dni. Kako je pa z zatekanjem potem po porodu? A to izgine???? Veliko imam tudi tega nosečniškega celulita (zadrževanje vode v telesu). Srčno upam da to izgine.
|
| Stran: [1] |
ime za punčkoakvalinakatero ime se ti zdi najlepše?Ela (
45%)
Lea (
27%)
Pia (
28%)
Število vseh glasov: 305Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!