Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasušena kri na tkanini 9.4.2012 7:17:39
|
|
|
|
josephine27
|
to pa tudi mene zanima. meni zasušene krvi še ni uspelo spravit dol pa sem poskusila marsikaj.
|
|
|
|
RE: Zasušena kri na tkanini 9.4.2012 8:43:24
|
|
|
|
naja17
|
Pod mrzlo vodo mal, pol pa meglio, če nič ne gre pa madež namazat z demestosom, ampak to samo, če je tkanina bela... Ma z megliom bi mogl it, jest vse stran spravim .
|
|
|
|
RE: Zasušena kri na tkanini 9.4.2012 9:35:45
|
|
|
|
ajataja
|
Hm,zanimivo ampak se mi še ni zgodilo da mi kri ne bi šla dol.Velikokrat se je od otrok kdo poškodoval pa je malo tekla kri pa nikoli nisem dala takoj prat pa je kljub temu šlo dol čist z navadnim pranjem.
|
|
|
|
RE: Zasušena kri na tkanini 9.4.2012 10:41:01
|
|
|
|
josephine27
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Pod mrzlo vodo mal, pol pa meglio, če nič ne gre pa madež namazat z demestosom, ampak to samo, če je tkanina bela... Ma z megliom bi mogl it, jest vse stran spravim . mrzla voda je super če je kri še sveža. če kmalu opereš gre tud z raznimi odstranjevalci za madeže ampak ko enkrat opereš ( spregledaš madež) in daš potem še v sušilca pa meni tud z megliom ni šlo popolnoma dol
|
|
|
|
RE: Zasušena kri na tkanini 10.4.2012 20:01:10
|
|
|
|
Anonimen
|
če je sveža z radensko, sicer pa js uporabljam skoz omino bianco men je zakon :)
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.