|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zastrupitev s hrano
6.2.2008 8:50:28   
Tini75
Popzdravljene,

verjetno bo res tako, da bolj kot pazim na prehrano, potem pa pojem hrenovko in se zastrupim. Včeraj zjutraj sem pojedla eno hrenovko, čez nekaj časa mi je postalo grozovito slabo, vročina, glavobol. Danes mi je že OK. Zgleda, da sem se res rahlo zastrupila. Je že imela katera podobno izkušnjo? Bolj me zanima to, če lahko takšna zastrupitev vpliva slabo na otročka (sem v 24. tednu nosečnosti) in če bi se morala oglasiti pri svoji G? Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zastrupitev s hrano
6.2.2008 9:01:15   
urskas
Kolk stare hrenovke pa si jedla?
Po moje si samo pokasirala kakšen trebušni virus.
Sicer nisem nosečka, pa smo ravno predkratnim preboleli lažji trebušni virus: en dan slabosti (z bruhanjem), ponoči vročina, naslednji dan driska in potem konec.

Ravno tako se mi je podobna stvar zgodila ko sem bila nosečka in sem si privoščila rižoto z lisičkami. Sttrašno sem trpela, ker sem mislila, da sem se zastrupila z gobami. Potem pa pridem naslednji dan v službo in zvem, da so tudi ostale sodelavke ble bolneuser posted image .

Upam, da ni nič hudega in si boš hitro opomogla.

(odgovor članu Tini75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2008 9:02:50   
gajka
Edino, na kar moraš pazit v takem primeru, je, da veliko piješ, ker user posted image  lahko škodi samo dehidracija.

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2008 11:11:59   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Tini75
čez nekaj časa mi je postalo grozovito slabo, vročina, glavobol. Danes mi je že OK.

Točno take simptome sem sama kasirala včeraj, ampak ne zaradi zastrupitve s hrano. Si prepričana, da ne gre za kakšen virus?? user posted image
No, jaz danes še nisem čisto ok, sem pa precej bolje, samo utrujena.

Srečno user posted image

(odgovor članu Tini75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2008 15:11:12   
Tini75
Lahko bi pa tudi bil kakšen 1 dnevni virus, važno je, da sem danes kar OK.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2008 15:19:08   
silvya
Jaz sem se v prvi nosečnosti zastrupila s hrano v tretjem mesecu, pa ni bilo nič hudega. Če je tole trajalo samo en dan, mislim, da ni panike. Vsekakor pa se lahko ob naslednjem pregledu o tem še pozanimaš pri ginekologu. 

(odgovor članu Tini75)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2008 15:23:34   
Naja30
Na otroka ne bo nič vplivalo, kot je ena napisala, pa moraš veliko piti. Sploh če imaš drisko ali bruhaš. Verjetno je bilo res zaradi hrenovke, če bi bil virus bi trajalo vsaj dva dneva in bi se dalj časa slabo počutila.

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?