|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zastoj v rasti ploda
6.4.2007 7:50:39   
Vittel
Sem v 21 tednu nosečnosti in mi je zdravnica na UZ povedala, da je otroček za 2 tedna premajhen. Datum ZM je točen, ker je bil otrok načrtovan in sem beležila datume.
Dala mi je tudi napotnico za UZ v porodnišnici čez 2 tedna.
Ima katera podobne izkušnje in kaj naj bi vse to pomenilo?
Lepo se imejte!user posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 24.5.2007 19:47:54 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZASTOJ V RASTI PLODA
6.4.2007 8:27:00   
BaByGiRl
Glede tega bodi optimist. Mogoče pa ni zastoj rasti, ampak pač ni tako velik kot večinoma ostalih. boš pač imela majhno kepico.
Držim pesti za čez 14 dni, da bo vse ok.
user posted image  za srečo.

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2007 8:50:46   
Anonimen
lahko imaš poznejše ovulacije (saj nismo statistika!), pa je bila dejanska oploditev kasneje in je zato bebuš manjši!

Čim več pozitivnih misli in srečno!

(odgovor članu BaByGiRl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2007 9:10:33   
lenčica
pri meni so tri dni pred rokom ugotovili, da je otrok kar pet tednov manjši. Dneve sem ravno tako štela in sem imela točen datum ZM, vendar očitno nisem zanosila med ovolacijskimi dnevi, saj se je fantek rodil težak 3050g in velik 52cm. sama sem bolj majhne in drobne postave. naj pa rečem, da ne hiti v porodnišnico, če veš, da je še vse v mejah normale, ker stvar mora sama dozoreti. jaz sem rodila 12 dni po roku, brez težav,pa še to s samimi umetnimi popadki. sedaj ko sem drugič noseča, pa mi je ginekolog kar avtomatično PRP prestavil za en teden

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.4.2007 11:19:10   
mama06
Pozdravljena,

moja kolegica je rodila pred cca. enim letom in tudi njej so rekli, da otrok zaostaja v rasti, zato so jo sprejeli v bolnico. Po dodatnih preiskavah so pa ugotovili, da je vse OK in jo odpustili domov. Ne se obremenjevat, ker tudi sama sem user posted image in mi je G dejala, da imam glede na ZM manjši plod, to pa zato, ker imam cikluse daljše kot 28 dni in je posledično tudi O poznejša. To pa hitro pripomore h kakšnemu tednu ali več.

Lepo se nastavi soncu in poskušaj uživat!

(odgovor članu lenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.4.2007 10:57:47   
Anonimen
Ne vem, če si opazila, poslala sem ti ZS.

(odgovor članu Vittel)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.4.2007 22:39:10   
SILVA
Tudi meni so ugotovili zastoj rasti in res se je rodil manjši in lažji,2360g in 45 cm.
Ampak zdrav kot ribica,dojenje steklo normalno,redil se je lepo.
Ampak je pri 3 letih še vedno bolj droben ima 96 cm in celih 11kg,ampak sploh ne zgleda suh.Zdrav pa še vedno.
Tako da nič ne skrbi,vse bo v najlepšem redu.
Če te še kaj zanima,mi pa rajši piši na zs,ker bolj malo berem tale forum.

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.5.2007 22:10:06   
Anonimen
moja bebica je ves čas rastla lepo po predpisihuser posted image   zdaj v 34 tednu je baje prelahka, ker ima okoli 16oo g, mogla bi met pa že okrog 2 kg......pa ko sem šla na 3D UZ, se mi je tak buhteljček zdela, nč ni bla suhcena videt al kej, no zdej pa tole....nisem panik, sam g. je rekla da če čez 14 dni bo kazalo na boljše, gremo v bolnico ugotovit kaj je narobe....a je možno da je pač bolj drobna ? ker živahna je pa ful in nč ne kaže da bi ji kaj manjkalo.....in kaj bi sploh lahko bil vzrok za zastoj v tem času ?

(odgovor članu SILVA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.5.2007 22:25:17   
AnaB.
Jaz imam PDP kar za tri tedne drugačen, kot pa bi bil glede na ZM...tako da je po moje res bila samo kasnejša ovulacija.

Držim pestiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.5.2007 19:32:34   
beki24
ulla80- tudi moja je bila v 32 tednu težka 1600g, sem se ful sekirala...
Ni vedno res, da se ginekologi motijo, ko delajo meritve na UZ!!
Jaz sem rodila deklico v 38 tednu, težko 2570g in 47cm, zdravo.... zdaj pri 7 mesecih je že vse nadoknadila, po teži je že v zlati sredini, po velikosti ji falita še ene 2cm- v glavnem, ne bo nič hudega!!!

(odgovor članu AnaB.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.5.2007 22:12:11   
Anonimen
user posted image no saj.....se tud men po logiki zdi tko, ker če bi bla res kaj zahirana al kaj podobnega, bi se to že prej vidlo, tko se pa ves čas normalno razvija, zgleda pač ne bo bajsiuser posted image sem optimist glede tega, če bo pa kaj, bojo pa že povedli......tenks...

(odgovor članu beki24)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
24.5.2007 23:41:54   
unika
tudi jaz imam isti "problem" test je pokazal nosečnost in po izračunu ZM naj bi bila noseča 9 tednov ampak je na UZ pokazalo samo 6 tednov zdaj grem pa v sredo spet da vidimo kako bo. Upam na najboljšeuser posted image

< Sporočilo je popravil unika -- 24.5.2007 23:42:48 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.5.2007 7:47:57   
mojca 32
haj tudi meni so povedali da je majhna za svoje tedne( 27 začenjam kmalu 28 teden) no ja jaz se ne bom več sekirala zaradi tega na zadnjem uz so me prestrašili ker niso našli ledvičk in mehurja pol so mi vzeli 4 tedne spanja in živcev. Na teško pričakovanem uz so mi našli to pol pa so mi rekli da je majhna za te tedne, VEŠ KAJ NON STOP NEKAJ POL PA TI REČEJO DA LEPO POČIVAJ PA NE ŽIVCIRAJ SE!!!!!!! Halo kako naj bom mirna če je pa skoz nekaj ??????????????
ampak sem se kar umirila bo pa pol nadoknadila važno da so vsi organi tle.

uživaj svojouser posted image in naj te ne spravijo iz tira take stvari saj bo sicer pa kot vidiš nas je kar nekaj ki so jim našli take in drugačne pripombe(nisi sama)

(odgovor članu unika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.2.2009 10:40:06   
spelly24

oila drage user posted image ........sem v 31 tednu in moj otročiček tehta samo 1400g....tudi plodovnice mi že malo manjka user posted image .zdaj veliko počivam,prej sem veliko delala.glavica se sicer dobro razvija.zanima me če rabim skrbet,če bo vse uredu....upam ker sm resno zaskrbljena.prosim vas za kakšen nasvet in pa kakšno informacijo!hvala lepo in zdravo nosečnost

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.2.2009 12:21:57   
Taddy78
SILVA, naš se je rodil z 51cm in 4030g, pa je pri 3.letih imel 95cm user posted image

(odgovor članu spelly24)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.2.2009 9:37:19   
jana banana
odgovor: 2xomega3/dan, min. 2l vode (ne naenkrat), počitek 

(odgovor članu spelly24)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?