|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zastajanje vode v telesu!
22.11.2006 22:31:34   
Anonimen
Hi!
Zanima me samo eno in sicer, ko zastaja voda v telesu ali je možno, da se začne nabirati po celem telesu ali so prizadete samo noge?
Namreč jaz sem opazila, da postajam zabuhla kar po celem telesu!user posted image
Ko se s prstom dotaknem je čisto mehko kot gobauser posted image !!! katastrofa!!!
Če ima katera podobne izkušnje se priporočam za nasvet, ker ne vem kaj narediti, da zadevo oblažiš!?
Zelo je neprijetno, ker me bolijo tudi sklepi (roke, noge,..)

Hvala za pojasnila!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zastajanje vode v telesu!
22.11.2006 23:24:24   
dskubin
veliko veliko vode pit, pa nič slanega jest, pa noge v luft držat, pa masirat s kako krtačo ali gobo noge od spodaj navzor in roke prav tako od dlani proti pazduham

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2006 11:09:00   
eva1
se strinajm s predhodnico in preveri pritisk-če je previsok takoj h G!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2006 13:14:55   
Strawberrie Cherrie
No jaz sem začela mal zatekat - pa sem omejila sol (nisem je prenehala uporabljati) na minimalne količine - zatekam pa še samo proti večeru, če sem res dolgo na nogah...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2006 13:23:59   
frufru
Jaz zatekam samo v spodnji del nog, Samo so debele cel dan, pa če jem kaj slanega ali pa ne, čeprav nisem nevemkak ljubitelj slanih jedi. Tudi vode dovolj popijem in pritisk mam normalen (okoli 100-120). Po moje je odvisno tudi od žil, ker buši oz ta malo pritiska na glavne žile v dimljah. Sklepam po tem, da mi roke zatečejo le, ko zaspim na roki pod glavo in telo pritiska. Čim več migat (sprehodi), pa masirat.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.11.2006 13:33:58   
Eca
Jaz sem imela v prvi nosečnosti tudi te težave. No, sedaj v drugo opažam samo na nogah. Meni je takrat ena sestra (pojma nimam od kod se je vzela) rekla, da naj en dan jem samo sadje. Drugi oz. tretji dan pa se bo voda začela sama odvajat iz telesa, kar pomeni, da bom dežurala na wc-ju. To sem tudi enkrat tedensko delala in je pomagalo. Sadje je priporočala lubenico, grozdje in mogoče še kaj. Se ne morem spomnit več. Glede ostalih stvari in nasvetov pa so že tudi predhodnice povedale. Žal meni niso nič pomagali ti nasveti.

Lp, Eca

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.2.2007 9:06:49   
Anonimen
Malo obujam staro temo.

Evo, včeraj so me pri G vprašali, če kaj zatekam (sem v 19. tednu). Moj odgovor je bil NE, ker dejansko nimam otečenih ne nog ne rok.
Me pa že dva dni svinjsko bolijo zapestja in prsti. Čez dan je boljše, zvečer in ponoči pa kar zaspat ne morem od bolečin. Takšna hecna bolečina, kot da bi me trgalo, revma ali kaj. Kosti, mišice, vse boli.
Sem potem včeraj v eni knjigi brala, da pekoča bolečina v zapestjih pomeni zastajanje vode v telesu. Zdaj pa ne vem, če se mi to res dogaja ali kaj? Namreč oteklin nobenih res ni. Noge niso prizadete. Tudi preveč slanega ne jem, imam raje manj kot preveč slano.

Kaj menite?

(odgovor članu Eca)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
14.2.2007 9:22:15   
Boni3
Fino pomaga pri odvajanju vode čaj iz kopriv (navadne koprive),ki ga nosečnice lahko pijejo brez skrbi. Ne konzumirajte navadne soli,ampak uporabljajte himalajsko sol,ki ne povzroča zastajanja vode v telesu. Jaz ne prakticiram čisto brez soli,ker potem še bolj zatečem (telo potrebuje določeno količino soli),ampak jo uživam malo. Zelo zatečem tudi po donatu ali magnesolu,zato jemljem tablete magnezija namesto tega. Drugače je pa kopriva zakon,lulaš ko zmešanuser posted image .Tudi zelena odlično odvaja vodo,vendar za nosečnice ni primerna,ker lahko povzroča krče,kar pa od poroda ne želimo. Bolečine v sklepih so lahko tudi zaradi pomanjkanja magnezija. Upam,da boste čim manj zatečene in lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.2.2007 9:23:52   
Seven*
Zvesta. Tudi mene so boleli sklepi in misice. To je ponavadi zaradi hormonskih sprememb.

http://www.lubica.net/gaby/blog/?p=78

Tako sem zgledala slaba dva meseca pred porodom. Zatekat sem pa zacela ze v 21. tednu pri obeh otrocih. Grozno, grozno..

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.2.2007 11:29:37   
Anonimen
Evo, bom danes kupla himalajsko sol, pa petršilj sem začela žret. :)

Seven, ojoj, me strašiš. Ampak za zdaj je pri meni finta, da še sploh ne zatekam. Nič oteklin, zabuhlosti, ničesar. Samo bolečine v sklepih. Na rokah.

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?