Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zaspanost med hranjenjem 9.6.2004 14:44:10
|
|
|
|
brina-1
|
Ojla! Zanima me kdaj imate goste obroke. Naša pikica se zjutraj najprej podoji (okrog 6.30), potem ji dam sadje čez dve uri in še nekako zdrži 10 min., ji dam malo soka ali čaja in gre spat (zaspi samo za 45 min). Od zadnje hrane poteče spet dve uri (približno). Ko pa je čas za kosilo (okrog 12.30) pa je tako zaspana, da ji uspe pojesti par žličk, potem se hitro podojiva in takoj zaspi (tokrat za uro in pol ali malo več). Stara je 6 mesecev in sva sicer z obrokom brez dojenja uspeli šele ta teden. Tudi popoldanski obrok (žitna kašica) nama je uspel, ker se je naspala v vozičku (pol urice). Zanima me kdaj ste se odločile za hranjenje. Ko je bil otroček dobro naspan? Ali ste vztrajale in ga hranile po žlički tudi, ko je bil strašno zaspan? Ali ste se takoj, ko je začel jokati odločile za dojenje? Pa še to. Midve imava sedaj 7 obrokov. Na približno dve uri. Pred tem sva jih imeli 6. Sem malo dolga, ampak upam, da mi boste pomagale. Hvala že vnaprej. En lep, vroč sončen pozdravček vsem na forumu!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?