Anonimen
|
Uf, Kerensa, no, ga bo še kap ob takih diagnozah. Čir na želodcu povzroča ena bakterija, ki začne delovati ob močnem stresu, izraža se kot bolečina in razdraženost, ki je posledica nastanka razjede v trebušni steni, ta pa nastane zaradi te bakterije. Greš k zdravniku, ti da ena zdravila in to je to. Rak na prebavnem traktu je redek pri mladih ljudeh, poleg tega da se bolj kot z bruhanjem izraža s krvavitvami iz danke - zato je vsako krvavitev iz danke fajn preverit, ker verjetno so samo hemeroidi. Po moje, čisto laično, imaš močno razdražen želodec. Te tudi kaj peče, daje zgaga, si pod stresom? Čisto tako, za primerjavo: sem visoko noseča, z mojim želodcem sicer ni načeloma nič narobe, ampak je sedaj tako utesnjen, da me vsak večer stresa mrzlica, peče me v grlu, dviga se mi kislina in sili me na bruhanje, kašljanje pa ja, še dodatno poslabša zadevo oziroma je tudi kašelj posledica povečane kisline. Pomaga rupurut. Pri meni bo bolje pri porodu, pri tebi pa se bo samostopnjevalo, če sam ničesar ne ukreneš - pojdi k zdravniku, te nič ne stane. Slepič fajn boli, nekaj dni skupaj, ne samo občasno, če te občasno, potem lahko da si nategneš kakšno mišico ali se zasediš v enem položaju.
< Sporočilo je popravil Ankica -- 3.1.2009 23:11:39 >
|