Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zaskrbljena 13.4.2007 22:29:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Veš, za vsak padec in nenormalen izcedek je bolje, da obiščeš g. Boš vsaj vedela na čem si!
|
|
|
|
RE: Zaskrbljena 13.4.2007 22:41:43
|
|
|
|
Lunc_a
|
Ne,nikakor ne moreš s tem " prizadeti" otroka.je dobro zavarovan v trebuščku ne sekiraj se in vse bo ok,saj veš,da živci marsikaj naredijo
|
|
|
|
RE: Zaskrbljena 14.4.2007 5:59:48
|
|
|
|
Lunca1
|
Če bi bilo kaj narobe, bi že krvavela.
|
|
|
|
RE: Zaskrbljena 14.4.2007 9:03:04
|
|
|
|
Pikabu
|
Jaz bi se šla na tvojem mestu vseeno pokazat. Saj verjetno je vse v redu, ampak vsaj mirna bi bila.
|
|
RE: Zaskrbljena 14.4.2007 9:27:38
|
|
|
|
paris
|
Jaz bi šla tudi raje h gin., ziher je ziher!
|
|
RE: Zaskrbljena 14.4.2007 10:53:26
|
|
|
|
BaByGiRl
|
Poškodovala ga sigurno nisi, ker je še premajčken in dobro zaščiten. Za obisk pri G je pa tako,..tako ali tako ne more nič. Jaz sem krvavela pri 12 tednih,..pa ne more nič. Ampak se je obdržalo. Vem pa da te skrbi, ker sem imela tudi jaz podobno izkušnjo. Ni bil spontani splav ampak mi je zarodek umrl nekje v 13 tednu. Če bo šlo naprej bo šlo. Žal. Samo mislim, da ni sile. Ampak....NE dviguj in NE vleči težkih stvari! Lulanje pa mislim, da sedaj ni nič povezano s tem,..jaz sem zelo kmalu začela pogosto hodit na Wc. Pa še sedaj se 'glavna' tam
|
|
|
|
RE: Zaskrbljena 14.4.2007 18:13:20
|
|
|
|
mamuška
|
Jaz bi se vsekakor šla pokazat na najbližjo urgenco.
|
|
|
|
RE: Zaskrbljena 15.4.2007 1:09:39
|
|
|
|
Shani
|
sem pred dnevi brala na forumu od dr. pušenjaka, ki je odgovarjal eni punci ko je padla s kolesom: Če se niste nepsoredno udraili v spodnji del trebuha, potem zaradi padca nosečnosti ni nastala nobena škoda in psoeben pregled ni potreben. Sicer pa se kot nosečnica ne vozite s kolesom, saj vidite, kako je to lahko nevarno. upam, da ti je kaj v pomoč.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?