Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zaskrbljena ker ni 10 gibov dnevno 3.7.2009 7:33:39
|
|
|
|
blaža
|
Jaz bi šla na tvojem mestu. Pa ne zato, ker bi sedaj mislila, da je kaj narobe, ampak, če se tebi zdi, da nekaj ni ok, pol le pojdi, da boš mirna. Sicer pa sama najboljše veš, kako čutiš otroka, če je med temi šestimi gibi vsaj kdaj malo pobrcal,.. al se ti zdi, da je bolj miren. jaz bi na tvojem mestu šla do zdravnika. Pa srečno. Kar pokliči jih.
|
|
RE: Zaskrbljena ker ni 10 gibov dnevno 3.7.2009 8:02:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Kopiram z mon-a vležite se na levi bok in v 30 minutah do 1 uri morate našteti ponovno 10 premikov. Če jih ne bo 10, se naslednji dan, preko dnva pa lahko tudi isti dan odpravite v porodnišnico na preverjanje stanja, običajno je to snemanje CTG.
|
|
|
|
RE: Zaskrbljena ker ni 10 gibov dnevno 3.7.2009 8:07:40
|
|
|
|
MATEJKA_
|
glede na to, da se ti rok bliža, bi jaz kar šla v porodnišnico. nič ni strašnega, dali te bodo na ctg in to je to. nam so v šoli rekli, da če ne našteješ 10 gibov dnevno, moraš naslednji dan it noter, da te pogledajo. meni se je zgodilo, da je par dni pred porodom postala ful mirna naenkrat, sem tudi manj gibov naštela. čez 2 dni pa je postala ful živa in pol sem rodila zdravo punčko. tako, da se ni za bat, pojdi pa vseeno v porodnišnico. mogoče jih pa pokliči prej, pa boš videli, kaj bodo rekli.
|
|
|
|
RE: Zaskrbljena ker ni 10 gibov dnevno 3.7.2009 10:28:34
|
|
|
|
Jančika_
|
Absolutno bi se šla pokazat. In sem se, ko sem bila v taki situaciji. Seveda je mali začel v čakalnici skakati kot zmešan, prej pa cel dan nič, ampak bolje enkrat preveč kot enkrat premalo.
|
|
|
|
RE: Zaskrbljena ker ni 10 gibov dnevno 3.7.2009 10:41:04
|
|
|
|
bskrle
|
Pojdi se pokazat.
|
|
RE: Zaskrbljena ker ni 10 gibov dnevno 3.7.2009 10:50:39
|
|
|
|
baby blue
|
Jst vem da bi se šla pokazat... Tudi če ni nič je boljše da te pregledajo kot pa da bi potem kaj ugotovili... Je bolje večkrat it se pokazat kot pa premalokrat
|
|
|
|
RE: Zaskrbljena ker ni 10 gibov dnevno 3.7.2009 10:58:21
|
|
|
|
Taddy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue Jst vem da bi se šla pokazat... Tudi če ni nič je boljše da te pregledajo kot pa da bi potem kaj ugotovili... Je bolje večkrat it se pokazat kot pa premalokrat Se podpišem...ti gibi so zelo pomembni!
|
|
|
|
RE: Zaskrbljena ker ni 10 gibov dnevno 3.7.2009 14:00:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Uporabi metodo zgoraj imn boš videla da jih boš naštela!!
|
|
|
|
RE: Zaskrbljena ker ni 10 gibov dnevno 3.7.2009 20:35:04
|
|
|
|
karmen83
|
Mene so med CTG-jem, ko mala ni nič migala, "nagnali" delat počepe, da je postala bolj živahna. Pri meni je delovalo, je pa res, da je bila proti koncu pravi mali lenuhec Če pa gibov ne bo dovolj, pa se raje pojdi pokazat, saj nimaš nič izgubiti, kvečjemu boš vedela, da je z vse ok. Vse dobro vama želim
|
|
RE: Zaskrbljena ker ni 10 gibov dnevno 3.7.2009 21:23:06
|
|
|
|
ribica.
|
jaz sem v nosečnosti dobrih sedem mesecev enkrat ful slabo čutila. Mislim da jih je deset sicer bilo, ampak proti večeru se je tako umirila, da nisem nič čutila. Tudi ko sem malo pomasirala trebuh ni blo nič. IN sem se šla tudi še isti večer pokazat. Ctg je bil ful slab. Potem so mi čez 15 min nardili še enga in takrat je bil normalen, dete migalo kot za stavo. So mi rekli da včasih samo trdno zaspijo?? Je pa zelo neprijeten občutek, tako da se jaz nisem ozirala niti na to, da je čez dan že bilo deset gibov, ampak sem kar šla, ker mi je blo čudno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?