|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaskrbljena ...
28.11.2005 9:22:10   
Bojana 78
Sem resnično zaskrbljena in žalostna. Stvar je takšna. Prvi dan zadnje M sem imela 21.9., prvi pregled pri G pa 23.11. (takrat bi po izračunih naj bila noseča 9 tednov). Vendar pa je bila moja pikica velika za 6 tednov in tudi utripa srčka nismo slišali. Svet se mi je skoraj podrl. Težav (razen rahle slabosti, utrujenosti, napetih prsi in špikanja v trebuhu) nisem imela in jih nimam. Ponovni pregled imam 1.12.. Punce, ali se je kateri zgodilo kaj podobnega? G je rekla, da je možno, da sem zelo pozno zanosila (ovulacija tik pred menstruacijo) ali pa da se moja pikica ne razvija pravilno user posted image . Sem čisto na tleh.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zaskrbljena ...
28.11.2005 9:25:54   
eya
Oj!
Sem slišala že za kar nekaj takih zgodbic, pa se je vse dobro izteklo! Čisto možno je, da si imela kasneje ovulacijo. Lepo počivaj, pa počakaj do 1. 12., ko bosta pogledali, če je pikica lepo zrasla.
Za tolažbo: tiste "neprijetnosti" pa so vse znak nosečnosti!
Pa vso srečo!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Bojana 78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.11.2005 9:31:43   
magnolija
Jaz tud mislim, da je boljše še malpočakat na naslednji pregled, pa se lepo umirit, kolikor seveda gre do takrat,pa čim več počivat, pol pa boš  vidla kak bo dalje. Držim pesti

Neposredna povezava do sporočila: 3
28.11.2005 9:46:20   
iana
Oboje je možno, ampak upati moraš na boljšo možnost.
Moji sesri se je to zgodilo 2x, pa je vedno bila samo pozna ovulacija.

Počivaj in bodi pozitivna, v primeru da je vse OK se v tebi razvija otroček, ki te že rabi!

Srečno.

Ne sam jamrat, naredi kaj!

Neposredna povezava do sporočila: 4
28.11.2005 9:51:18   
hubi
Jaz naj bi po izračunih po menstruaciji imela pdp 12.8. Ker imam čisto zmešane cikluse, mi je gin. določila datum 20.8. po uz. No, rodila sem pa 3.9. in otrok je bil čisto normalne velikosti in teže. Menda bi bil lahko še en teden v trebuhu po mnenju gin.user posted image user posted image user posted image
Sem pa verjetno zanosila čisto na koncu ciklusa.

(odgovor članu iana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.11.2005 12:27:03   
Bojana 78
Punce hvala za spodbudne besede. Lep dan.

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.11.2005 12:30:41   
Naja30
vse bo ok, ti samo pazi nase in pikico. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
28.11.2005 20:38:40   
Anonimen
ojla! pri meni je bilo isto-premajhna pikica brez utripa. me je g naročil na ponovni pregled čez 1 t. takrat pa se je jasno videl utrip pa tudi pikica je zrasla. ne skrbi! vse bo dobrouser posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.11.2005 20:48:50   
Rahelca
Punce majo prav. Počivaj, misli pozitivno, pobožaj svojo pikico in vse bo vredu.
V četrtek nam pa javi kako in kaj.
In glej da bodo lepe novice!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.11.2005 13:52:59   
NATAŠI
Držim pesti ... user posted image user posted image user posted image

Nataši

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Priljubljenost
Vrtnica79

Radi berete poste od uporabnice Kerense?

da (26%)

ne (17%)

je ne poznam (56%)

Število vseh glasov: 424

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!