|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaskrbljena
21.1.2009 23:06:19   
Anonimen
Moj problem je sledeč:
Menstruacijo bi mogla dobit že 12 januarja (nazadnje sem jo imela 10. decembra), ker imam cikel dolg od 33 do 35 dni, ker je nisem dobila sem 18. jan prvič naredila test in - potem 19. jan in - pa še danes zjutraj in -. Zanima me kaj bi  lahko bila še posledica izstaneka menstruacije razen nosečnosti in kaj naj naredim?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zaskrbljena
21.1.2009 23:17:28   
kaja02
vzroki izostanka- stres, viroza, pričakovanje.... kar nekaj jih je, počakaj še nekaj dni pa ponovi test, pa veliko sreče, če si želiš videti +

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2009 9:47:07   
kattix
Jaz se tudi to sprašujem, ker mi zamuja, pa mi nikoli ni.
Zakaj prav zdej, ta prvi mesec ko sva začela delat na user posted image .
Tudi meni se to še ni dogajalo, sem mislila da sem mi ne more..
Pa evo ga. Menstra zamuja test a negativen.

Za stres...pri meni ne bi rekla
Za želje po otroku...ja seveda si ga želim ampak ne razmišljam cele dneve samo o temu ali pa da bi nonstop nekaj v zvezi s tem počela..
Viroza....ne bi rekla...

svašta..ta svet je res čudenuser posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2009 9:49:43   
zarja1
možnost izostajanja ali prevelikega zamujanja user posted image  je lahko v tem, da ovolacije ni bilo tist mesec. Sluznica rabi dalj časa, da se prične luščiti. Če zamuja več kot 10 dni, pol je najboljše obiskat G, ki ponavadi predpišejo Dabroston tabletke za sprožitevuser posted image .

Horny Teddy

(odgovor članu kattix)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2009 11:01:41   
Bojana82
Pri meni je menstruacija krepko zamujala prvi mesec, ko sva začela delati na user posted image ......punce to je vse naša psiha, čeprav v podzavesti, da se sploh ne zavedamo....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2009 11:52:29   
Nepoznana
Tudi pri meni je bilo tako...prejšnji mesec (prvi, ko sva delala na user posted image ) mi je user posted image zamujala 14 dni, prej pa čisto točna. Po moje res samo psiha. Pravi pa pušenjak, da v takih primerih se počaka do 3 mesece, šele potem se začne "paničariti" in gre h ginekologu.

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.1.2009 11:59:39   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Nepoznana
Pravi pa pušenjak, da v takih primerih se počaka do 3 mesece, šele potem se začne "paničariti" in gre h ginekologu.

no, jaz ne paničarim. Vedno pa sem sama sebi na prvem mestu. Sem le povedala svojo izkušnjo.

Horny Teddy

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.1.2009 13:04:10   
Anonimen
Najlepša hvala za odgovore. 
Po moje je res psiha oziroma želja po otroku. Če do ponedeljka ne bo user posted image  bom naredila še en test in poročam.

(odgovor članu zarja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.1.2009 2:15:14   
mojca345
javi rezultat...jast user posted image  navijam, da bo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?