|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaskrbljena
19.7.2007 10:06:16   
melanija
Evo pa se mi je zgodilo, tisto kar sem se najbolj bala. V tretji nosečnosti se mi je pojavil rjav izcedekuser posted image . Sem šla na hitro do dežurnega ginekologa, da mi je naredil Uz. Najbolj sem bila vesela ker sem videla da srček še bije. Ma me je potolažila poslala domov na strogo počivanje in dobila sem nekaj tablet za jemat.
V torek moram na kotrolo, upam da bo vse v redu.
Poleg tega sem najbolj žalostna ker drugo soboto naj bi šli na morje, moja triletnica komaj čaka. Zdaj pa to1

Če bo vse v redu v torek, bi najraje šla v soboto,sam vem da me ginekolog ne bo pustil. Najbrž bom morala moža samega poslat na morje skupaj z otrokoma. To me tako žalosti. user posted image   Glede na to da bi šli v hotel  in bi moj poskrbel za otroka, bi pa  mogoče lahko šla. Kaj ni vseeno ali ležim doma ali na plaži.?

Hvala da ste me prebrale, sem se morala skihat.

lp, Lorelaj

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 19.7.2007 16:35:49 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zaskrbljena
19.7.2007 10:08:58   
Maxica
Jaz sem glede tega bolj ziheraš in bi raje ostala doma.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.7.2007 10:30:48   
nuala
Če misliš, da bo mož zdržal sam z otrokoma morda le ostani doma.
Ali pa bi mogoče lahko prestavili?
Drugače pa, ravnaj se po nasvetu; morda ti bo ginekolog dovolil, da greš. Bi pa se jaz potem odločila za počitek v hotelu, ne na plaži.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.7.2007 10:48:33   
valči
Raje ostani doma,da si nebi kdaj očitala,saj na morje boste še vse življenje hodili,otrok pa rabi devet mesecev,da zraste v tebi.In če so še težave,ne hvala.

Vem,kaj pišem,ker sem v drugi nosečnosti začela krvavet tik pred morjem in smo seveda odpovedali.
Sedaj tretjič sem imela še hujše težave in sem že od aprila doma,pa mi na kraj pameti ne pride,da gremo na morje.Ker nikoli ne veš,za user posted image se splača potrpet.
Mojadva sta stara 4 in 2 leti in si tudi želita morja,vsi si ga,pač morata bit z bazenčkom zadovoljna,pa je.Bo lepše drugo leto.

Misli na bodočega člana,ki rabi mir,kajti jaz sem od 10. do 20. tedna strogo ležala,ter bila v bolnici,pa se je tudi začelo z rjavim flekom,čez nekaj časa pa krvave poplave.

Nočem te strašiti,vendar
ziher je ziher.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.7.2007 10:51:14   
barni
Jaz sem bila na zacetku 2x na urgenci zaradi rdece rjavega izcedka.

Obakrat sem naletela na res cudovito zdravnico, ki mi je povedala, da vecinoma ti izcedki ne pomenijo zacetek splava, ampak se pac pojavijo iz res veliko razlicnih razlogov.

Ze moja G. me je na prvem pregledu, ki sem ga imela zaradi rjevega izcedka vprasala, ce bi zelela na bolnisko. Pa sem rekla, ce to kaj spremeni in je rekla da ne. Ce bo splav, bo splav, pa ce kar noge u luft cel dan srzim. Samo pretiravat mi ni treba.

Isto mi je rekla zdravnica na urgenci, da tako ali tako nimas kaj narediti.

To je moja izkusnja in moram reci, da sem precej lazje prenasala tele rjave izcedke, ko sem normalno zivela naprej, kot ce bi doma lezala (tako je bilo v prvi nosecnosti) in vsake pet minut na WC hodila gledat ce je se. Sla sem povsod, tudi na izlete z avtom, hodila sem normalno v sluzbo, na sprehode...sem pa bila pac nekoliko manj intenzivno aktivna in bolj lezerno opravljala delo.

Vprasaj G. ce moras res tako strogo lezat doma.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

moško ime
ROŽICI

katero ime vam je všeč?glasujte.

JAN (24%)

TIBOR (13%)

KLEMEN (17%)

NIK (23%)

SVIT (18%)

TIT (5%)

Število vseh glasov: 554

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!