scorpiogirl
|
ja, sem dolžna še poročilo no, imeli smo se fajn, itak kamp (smo bili kar v Savudriji v Pineti) sicer res precej poln, ampak se je našlo mesto za nas - nas je na recepciji s karto poslala poiskat prosto mesto (je pa označila na karti, kje približno so kake parcele frej). Sicer ne vem, kako je po drugih kampih (včasih mi tele parcele niso ble lih važne, tist moj iglujček je šel kamorkoli ), ampak na tem delu parcele sploh niso ble označene, pa je kao parcelirano območje, tko da to mi ni blo lih všeč ... iskat tisto parcelo, pol pa ne veš, ktera cifra je, pa če sploh je to kao parcela ... no, ampak smo našli prostor, postavili šotor (in v parih dneh ugotovili, da moramo do drugega leta kupit višjega ) plaže ... za naše otroke čist ok (k ju itak še ne pustim sama kej bliz vode bit), zame in za mojega dragega mal bolj muka, ker traja celo večnost, preden lahko zaplavaš. Še ko misliš, da boš lahko zaplaval, se najde ena ogromna skala pred teboj, pa imaš vodo spet samo do kolen sicer pa ... urejenost super, prijaznost tudi, mir smo imeli, tko da je blo fajn bomo pa naslednjič šli kam, kjer bo kakšna možnost sprehajanja (pa štantkov ). aja, Alamar, ni blo treba nič doplačat (pa sem tud potem gledala na njihovi strani, da bi mi lahko tud to zaračunali) z odnosom sem res ful zadovoljna, vreme je blo pa tudi super bomo pa drugo leto mal prej začeli planirat, pa mal bolj splanirali vse skupaj ... čeprav se mi čar kampiranja zdi tud v tem, da je vse bolj free pa ni treba rezervirat že sto let prej dejte mi povedat, no, kako so drugače označene parcele??? Ker če meni da en zemljevid s parcelami, potem pa ni nobena parcela konkretno označena, folk pa postavlja svoje "hiše" mal po svoje tam naokrog, pol se jst tud na zemljevidu kar zgubim (pa drugač nimam problemov z branjem zemljevidov ) ... smo imeli pa dve sosedi (samohranilki, ali kaj jst vem, vsaka z enim malim otročkom - malo manj kot leto starim, sta se razkomotili čez pol kampa samo, da smo pospravili šotor, sta že imeli tam avto parkiran, pa ležalke na tleh, vozičke tud tam parkirane ...) je pa mularija spala boljš kot doma aja, moj dragi možek že gleda večje (višje) šotore, tko da je uspešno "okužen"