Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zasebne ordinacije-ginekologi 22.5.2007 19:42:26
|
|
|
|
AiMa
|
Živjo! Sem poskušala najti forum, kamor bi lahko postavila to vprašanje pa ne vem,kam spada ..Torej, dokler ne bom premaknjena, naj ostane tu. In sicer, mene zanima,če katera od vas pozna kakšnega ginekologa, ginekologinjo, ki ima zasebno ordinacijo na območju Lj ali Ce. Vem, da jih je kar nekaj, ampak brez, da vem,kakšni so, se raje ne prestavljam, da ne naletim na kakšno, ki je podobna moji bivši gin. Trenutno imam ginekologa v naši bolnici, ampak no comment...Sem raje zoprna in tečna kot pa,da moja zasebna stvar postane javna, čim grem iz čakalnice. Ker imam zelo slabe izkušnje z našim zdravstvom in nespoštovanjem zasebnosti in s tem kršenje zdravniške etike, sem se odločila,da grem k nekomu, ki ima malo, zasebno ordinacijo, ki ni tako zelo nabita z ženskami,ki vse čakajo ob isti uri,ker so takrat naročene Prosila bi vas za posredovanje vaših izkušenj in imen dobrih ginekologov. Hvala! Lp,
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?