Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zasebna klinika in javno zdravstvo-razlika 4.10.2009 21:05:44
|
|
|
|
romancka
|
Kako je to mogoče..?? maja 2008 sem imela na ginekološki v lj punkcjo, transfer neuspešen. februar 2009 tarsfer zamrznjenčkov brez stimulacije, julija ponoven transfer zamrznjenčkov brez stimulacije...ni bilo uspeha. Grem po napotnico za nov postopek, vprašam, zakaj sumijo da ni rezultata glede na to, da sem 100 % zdrava po njihovih izvidih, problem pa je bil partner...in mi reče moja os. dohtarca na ginekološki da je to normalno, naj ne delam panike, da sem še mlada (jaz 30 let, partner pa 36) in da gremo znova enak postopek...torej supradin in gonal.... ....nekako sem hotela slišat še drugo mnenje, navsezadnje sem brez zaščite 4 leta...in grem k Dr.Rešu...ta po 15 minutah ugotovi da je s partnerjeve strani slabo seme, jaz pa da imam oba jajčnika policistična. torej po naravni poti ni šans. Kam pri bogu svetem so gledali zdravniki na ginekološki??, da nihče ni opazil da imam policističlne jajčnike, z drugimi besedami eno do dve ovulacije na leto? in da so mi dajali zamrznjenčke brez stimulacije? da ne bo pomote, ne blatim nikogar, na kliničnem je prijaznost tistih sester neizmerna, neverjetna...vse štima...tudi ne dvomim v dohtarje..samo, kako lahko po tolikih ultrazvokih spregledajo policistične jajčnike in to oba?? ne razburjam se, pač tako je, gremo naprej polni optimizma..le ni mi jasno... vas lahko prosim za mnenje...
< Sporočilo je popravil Eja RR -- 4.10.2009 22:06:19 >
|
|
|
|
RE: zaseba klinika in javno zdravstvo-razlika 4.10.2009 21:12:29
|
|
|
|
ribica.
|
Ja, to tudi meni ni jasno, kaj eni gledajo?? Ob vsem, tem se mi poraja vprašanje, kako naj potem sploh zaupamo, da so nas pregledali oz da so tudi kaj videli, ne samo gledalI??!! Saj zato pa tolikokrat paničarimo, ker se bojimo, da smo tudi mi naleteli na zdravnike, ki niso videli očitnih stvari. Pa tudi jaz nikogar ne blatim, ampak vprašam pa se. Želim ti res vso srečo za vnaprej!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?