ronja
|
Ja, tebi to pač pomeni, saj maš pravico, da ti. Vsi delamo big deal iz bedarij, ki nam pomenijo. Meni ne, ker se mi še poročit ne da , oz. mam rajši kak kvadratni meter večje stanovanje, ko ga bova kupovala ali pa ga kak mesec prej odplačam, poroka brez žurke pa zame itak nima smisla, ker pildka ne rabim. Ampak nekaterim to veliko pomeni - in če ti pomeni poroka, zakaj ti ne bi smela še zaroka? Saj je ta verjetno tudi samo 1x v življenju, vsaj naj bi bila . No, sicer so mene vprašali vsi 3 fantje, ampak na srečo se noben ni vrgel v stroške prstana , so verjetno že vedeli, da se ne splača, ker je preveč riski, hehe . Prvi je bil zelo romantičen po duši in je bilo tudi vprašanje zastavljeno bolj romantično, na najinem potovanju, v Dubrovniku, na njihovem zidu, se mi zdi, vem, da je bil ful lep razgled, pa sončni zahod, itd... Ampak a ste nori, ljudje, da se bom jaz pri 19ih poročala . za drugega se niti ne spomnim več, kje in kako, zdajšnji in predvidoma zadnji pa res ni romantična duša in me je vprašal na sprehodu: "Ti, kaj pa če bi se midva vseeno kr poročila?" Ne vem pa, če to šteje, ampak vprašal je, hehe.
|