Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zares dišeči gel za prhanje 5.3.2007 21:35:59
|
|
|
|
deeeja
|
men full diši fenjal,če pa se pol namažeš še z mlekom fenjal.je to to
|
|
|
|
RE: Zares dišeči gel za prhanje 5.3.2007 21:36:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Od L'Ocitana un za suho kožo, olivni.
|
|
|
|
RE: Zares dišeči gel za prhanje 5.3.2007 21:44:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam trenutno od L'Occitana mandljevo olje za prhanje in se kar nekaj časa obdrži vonj.
|
|
|
|
RE: Zares dišeči gel za prhanje 5.3.2007 21:55:00
|
|
|
|
facka
|
sem si kupila od Escade-MAgnetism, sam je pa drag, mislim, da je bil znižan 15EUR, samo to ni tko za vsak dan, vsaj pr men ne, ampak diši pa fenomenalno. Ker imam tudi tak parfum, sem si še to privoščila
|
|
RE: Zares dišeči gel za prhanje 5.3.2007 21:56:33
|
|
|
|
Seven*
|
L`occitane - gel z medom... pa primeren je tudi za kopanje otrok. Eno kapljico pa umijes otrosko glavico. CARSKI JE!
|
|
RE: Zares dišeči gel za prhanje 5.3.2007 21:56:39
|
|
|
|
soncek&luna
|
Lumpijev sampon za kopanje z mandljevim oljem.... disi, da bi skrata kr pojedla... se jaz se tusiram s tem samponom
|
|
RE: Zares dišeči gel za prhanje 5.3.2007 22:01:07
|
|
|
|
G in T
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Od L'Ocitana un za suho kožo, olivni. Ali pa od medu.
|
|
|
|
RE: Zares dišeči gel za prhanje 5.3.2007 22:38:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Seven L`occitane - gel z medom... Točno! Tega imam za tamalo in tamali koža še naslednji dan diši po medu, lasje ji pa ziher tri dni skupaj dišijo. Me prav mika, da bi ga še jaz začela uporabljat.
|
|
|
|
RE: Zares dišeči gel za prhanje 6.3.2007 8:34:16
|
|
|
|
smrka
|
Palmolive: vijolcne barve gor pa pise ANTISTRES :)
|
|
|
|
RE: Zares dišeči gel za prhanje 6.3.2007 8:40:20
|
|
|
|
Kalamaki
|
L`Occitane - olivni, mandelj ali med. Vsi trije so
|
|
|
|
RE: Zares dišeči gel za prhanje 6.3.2007 9:42:17
|
|
|
|
L & L
|
Just RELAKS njami
|
|
RE: Zares dišeči gel za prhanje 6.3.2007 9:42:59
|
|
|
|
L & L
|
Diši seveda ne okus, diši pa po pasjonki.
|
|
RE: Zares dišeči gel za prhanje 6.3.2007 10:47:31
|
|
|
|
tinkamiška
|
Sem dobila en gel za tudšranje od Diora in res diši, sem mislila, da plačaš samo firmo, ampak meni še pižame dišijo, kadar se z njim tuširam
|
|
RE: Zares dišeči gel za prhanje 6.3.2007 16:32:39
|
|
|
|
dory
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Jaz imam trenutno od L'Occitana mandljevo olje za prhanje in se kar nekaj časa obdrži vonj. kopiram in se strinjam...ga mam tud trenutno in je res fuuuul ok :)
|
|
|
|
RE: Zares dišeči gel za prhanje 6.3.2007 18:46:37
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: teja. IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Jaz imam trenutno od L'Occitana mandljevo olje za prhanje in se kar nekaj časa obdrži vonj. kopiram in se strinjam...ga mam tud trenutno in je res fuuuul ok :) Sem ga že imela in je SUPER Drugače pa JUST - kopel iz alg , pa tudi gel za tuširanje mleko &med od Justa MNJAMSI
|
|
|
|
RE: Zares dišeči gel za prhanje 6.3.2007 19:17:40
|
|
|
|
Magi*
|
uf, ja tale od Justa mleko in med je res skoraj za pojesti...
|
|
RE: Zares dišeči gel za prhanje 6.3.2007 21:35:07
|
|
|
|
Zamima
|
Kje se pa dobi ta Just in koliko stane?
|
|
RE: Zares dišeči gel za prhanje 6.3.2007 23:15:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* uf, ja tale od Justa mleko in med je res skoraj za pojesti... U, dobr da vem, bom še tole tašči naročila. Zamima, Just se kupuje samo preko zastopnikov za Just. Je prodaja na domu. V drogerijah, trgovinah... ga ne moreš dobit. Ni poceni kozmetika, samo je vredna svojega denarja. Konkretnih cen pa sploh ne vem, ker me tašča vse časti.
|
|
|
|
RE: Zares dišeči gel za prhanje 7.3.2007 8:49:51
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* uf, ja tale od Justa mleko in med je res skoraj za pojesti... Jest mam tud tega res fuuuuul lepo diši
|
|
|
|
RE: Zares dišeči gel za prhanje 7.3.2007 16:17:07
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: Magi* uf, ja tale od Justa mleko in med je res skoraj za pojesti... U, dobr da vem, bom še tole tašči naročila. Zamima, Just se kupuje samo preko zastopnikov za Just. Je prodaja na domu. V drogerijah, trgovinah... ga ne moreš dobit. Ni poceni kozmetika, samo je vredna svojega denarja. Konkretnih cen pa sploh ne vem, ker me tašča vse časti. tega pa nisem vedela imajo kako spletno stran?
|
|
RE: Zares dišeči gel za prhanje 7.3.2007 16:19:52
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Imajo, samo vseeno ne moreš naročiti preko spletne strani, lahko si pa preko spletne strani poiščeš zastopnika najbližje sebi... http://www.naturaljust.si/
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?