Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zares športni voziček - Ironman! 4.10.2006 0:05:55
|
|
|
|
Annny
|
A ni to tista varianta za mamice tekačice? Evo, tapravi zate V glavnem, videla sem v živo rdečega (baje, da so popularni v Nemčiji in Franciji ) in mi je bil prav grozen
|
|
|
|
RE: Zares športni voziček - Ironman! 4.10.2006 7:01:39
|
|
|
|
skuštrana
|
Jap, takle voz sem pa jaz že tudi velikokrat videla pri turistih na Jadranu..Pa mi ni lep, funkcionalen pa po moje tudi ne, če se prvo kolo ne obrača Pa velik je kot kak prava prikolica.
|
|
RE: Zares športni voziček - Ironman! 4.10.2006 9:24:44
|
|
|
|
noe
|
Kot bi vozil pravo rikšo, za moj okus je ogromen.
|
|
|
|
RE: Zares športni voziček - Ironman! 4.10.2006 10:37:08
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, meni je ful grd, ampak na ameriških tekaških forumih ga strašno hvalijo. No, moja ideja teka niti slučajno ni, da še takrat malega s sabo vlačim, ko je že itak skoz na mene priliman. Ko grem laufat, grem tudi zato, da sem sama . Ima pa v Celju ena nekaj podobnega in ko pride okoli ovinka, pride najprej sprednje kolo, pol ostanek vozička, nato dolgo nič, pol pa ona .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?