Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 24.6.2007 9:44:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem vedno govorila, da ne bom imela otrok in da bom živela sama s partnerjem (ni šans, da živim s starši). No zdaj imam otroka in živim s partnerjem in njegovim očetom .
|
|
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 24.6.2007 9:45:27
|
|
|
|
Anonimen
|
jst sem se pa zaklela, da ne bom v lajfu nobenga Davida pogledala (ker me je v oš en s taksnim imenom fuuul pretepel ...psycho pač) in kako mislte, da je mojmu možu ime hehehe
|
|
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 24.6.2007 9:47:40
|
|
|
|
tanikaa
|
Joj, najedla sem se ga do sitega in še čez. Po smrti moža in v pet letnem obdobju "sovražim" moške, nikoli več z nobenim ne bom živela pod isto streho, noben ne bo videl moje bajte od znotraj...sem spoznala mojega Kretenčka in čez dober mesec je lahko prestopil prag moje hiše, v dobrih dveh mesecih pa se je preselil k nama s sinom. In že pet let jem ta dober kruh.
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 24.6.2007 9:56:30
|
|
|
|
Anonimen
|
ooooo, pa še kako. Vedno sem trdila, da se ne bom poročila z Madžarom
|
|
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 24.6.2007 10:16:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Nikoli se ne bom poročila (sem poročena), živela bom življenje ala Sex v mestu , otrok tudi ne bom imela (bom samo dobra teta) in otrok je na poti, nikoli ne bom živela v isti hiši kot tašča (tu sem se ga najbolj zarekla), nikoli ne bom imela moškega ko bo okrogel in kosmat (poročena sem z medvedom ),.....itd. Veeeeeliiiikooooo je tega
|
|
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 24.6.2007 10:34:43
|
|
|
|
snake
|
vedno sem govorila, da moški mora bit črn, črne oči, črna polt, črne dlake.....bla bla bla(moj je blond s modrimi očmi kot nebo), proti novim avtom sem bla, se kregala z vsemi da ne bom kupila novega ker zgubi takoj vrednost in da zame je pomembno da pelje in čao(imam nov avto) in še marsikaj bi se našloooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 24.6.2007 10:35:10
|
|
|
|
Colt
|
Nikoli se ne bom intimno zapletel s poročeno. No...pol pa mi je poročena vzela nedolžnost in me vpeljala v skrivnost mesenega poželenja (in še kaj)
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 24.6.2007 10:47:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Misliš, da to res deluje? Hmmmm, naj poskusim... nikoli ne bom zadela na lotu, nikoli ne bom zadela na lotu nikoli ne bom zadela na lotu,...
|
|
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 24.6.2007 10:48:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Misliš, da to res deluje? Hmmmm, naj poskusim... nikoli ne bom zadela na lotu, nikoli ne bom zadela na lotu nikoli ne bom zadela na lotu,...
|
|
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 24.6.2007 10:59:18
|
|
|
|
Maxica
|
Nič takega se ne spomnim, ne, bi se pa pridružila Hothien, če lahko.
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 24.6.2007 11:22:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm ja...v zadnjih mesecih sem se ga do sitega najedla. Pa se bojim kaj vse še sledi. In samo en primer..... vedno sem trdila, da NIKOLI ampak res NIKOLI ne bi imela fanta iz MB. Nadaljevanje pa tk veste, ne?
|
|
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 24.6.2007 18:29:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Da nikoli ne bom živela na kmetiji in se poročila s kmetom.No, zdaj sem priženjena kmetica in v tem zelo uživam.
|
|
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 24.6.2007 19:07:37
|
|
|
|
Saša27
|
Hm, naj pomislim. Nikoli se ne bom poročila, poročena sem 8 let. Imela bom vsaj tri otroke, jih ne morem imeti (še). Nikoli ne bom kupila nov avto, ker je to sama izguba (to sem govorila še prejšnje leto), sedaj se vozim s 3 mesece starim avtomobilom, pa še bi se dalo kaj našteti. Aja pa tudi to kar pravi nežna
< Sporočilo je popravil Saša27 -- 24.6.2007 19:08:07 >
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 24.6.2007 21:21:25
|
|
|
|
Samoyedka
|
Ojej, tega je tudi pri meni ogromno Samo moj je že en tak svetel primer mnjami zarečenega kruha - nikol ne bom niti povohala kakšnega tipa s sosednjega hriba, sploh pa ne policaja...no, ni treba nadaljevati verjetno
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 24.6.2007 21:30:49
|
|
|
|
valči
|
Govorila sem,da nikoli ne bom živela na vasi,kaj šele na kmetiji,da bom v bloku(sedaj sem priženjena na veliko kmetijo) in nič nam ne manjka. Moj mož bo temnopolt,črni lasje,črne oči,mišice-latino tip ,moj mož je svetli,modrih oči.. Največ zarečenega kruha pa sem pojedla,ko smo silvestrovali,v kraju,kjer živim in v garaži,ki je sedaj pod menoj,ko sem rekla sestrični,da nikoli ne bi živela v takem zabačenem kraju bogu za leđima,ko smo iz Maribora prišli na žur.In kje sedaj živim? Najhuje pa je,da svojega bodočega moža tisti dan še pogledla nisem prav.Ko sem ga spoznala,sem dejala folku,da keri je tisti zarukan kmet v rdeči šilt kapi sred zime? Tako beden mi je bil,jaz pa njemu prav tako,sem samo metallico hotela poslušat.Tisti večer sva bila vsak z drugim,čez pet mesecev pa sva se zaljubila in si postala vse. Tega je že 11 let in pridno jem zarečen kruh
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 24.6.2007 21:46:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Mah jst sem pa vsega svojga že pojedla...upam vsaj. Čeprav se mi obeta ena žemljica...ker sem zmeri tulila da iz LJ se bom preselila samo v še večje mesto...in kje danes živim... spet NA VASI. Upam, da ne bo šlo v tem stilu dalje, ker sem se po ločitvi zaklela, da nočem videt nobenga desca od blizu, še manj pa da si želim še enga moža (tista o oslu in ledu je bila kar naprej na tapeti)... tko da upam, da sem ta kruh že skonzumirala in da ga ni nič več ostalo .
|
|
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 24.6.2007 22:16:03
|
|
|
|
Ursi2
|
Ja, tudi jaz sem se že precej najedla zarečenega kruha. Vedno sem govorila, da ne bom šla študirat ekonomijo (seveda, sedaj končujem ekon. faks), nikoli nisem hotela živeti v mestu ((kje mislite da živim?), nikoli, ampak res nikoli ne bom živela v isti hiši s taščo(hmmmmmmmmmmm, kako bi bilo to lepo v resnici),nikoli ne bom živela od moževega denarja (ni hujšega občutka kot to),................
|
|
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 24.6.2007 22:24:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka in kako mislte, da je mojmu možu ime hehehe Srecko?? sam brez 'nosecko'.. Drugac pa sem se jst tud ze kr najedu tega kruhka.. :)
< Sporočilo je popravil Tjazy -- 24.6.2007 22:26:06 >
|
|
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 24.6.2007 22:26:50
|
|
|
|
sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: jade1 Ali se vam je uresničilo kaj, kar ste dolgo govorili in mislili, da to pa nikoli in nikdar ne bi? Ne. Pri meni je ravno obratno. Sem govorila, kaj in kako bo, pa ni ratalo . Poročila se bom v dolgi beli obleki. => Ja, verjetno, 4 tedne pred porodom se pa res lahko spraviš v dolgo belo poročno obleko. Pa za 8 svatov se to res "splača". Obdržala bom očetov priimek, ker je tako redek (samo 12 v SLO). Ja, sem pač moževa žena in vsak dan je Praznik. Ko bom velika, bom upokojenka. Ja, right....
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 26.6.2007 15:31:10
|
|
|
|
Serendipity
|
Uh, tega sem pa kar sita: - nikoli ne bom imela fanta iz iste vasi (moj je (bil) sosed) - nikoli ne bom živela doma (hm..živim doma in imamo se lepo) - nikoli ne bom živela na vasi, ampak v nekem mestu...(doma = lična prekmurska vasica) - nikoli ne bom učiteljica (pa se imam kar fajn v tej vlogi) - moj fant bo (tudi) ala latino tip - visok, postaven temen, sexi.. hihi, moj mucko je majhen, okrogel in svetel :D ampak itaq sexi Glede teh izkušenj se pridružujem hothienini odločitvi: NIKOLI NE BOM ZADELA NA LOTU!
|
|
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 26.6.2007 15:40:33
|
|
|
|
ronja
|
Hehe, za mojega ljubega sem rekla, da pa sem tako srečna, da mam končno enega pravega prijatelja, za katerega sem 100%, da bo vedno prijatelj in nič drugega (vedno sem mela namreč iste probleme s prijatelji, ki niso hoteli bit "samo prijatelji"), ker noben od naju nič drugega ne želi in ne pričakuje... (motila sem se seveda na obeh straneh , videli/vedeli so pa to čisto vsi, razen naju dveh ...) Pa da ne bi nikoli ne mogla bit z njim, ker se ne mara crljat (tu se je motil on - to je namreč sam rekel, da se na mara - je pa najbolj crkljivo bitje, kar jih poznam ). Sošolke so me zafrkavale ko nore, ko sem ugriznila v hlebček - ma, če je bil tako dober, bi bilo pa res brezveze ga pustit, hehe
|
|
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 26.6.2007 17:03:54
|
|
|
|
jade1
|
Ronja .
|
|
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 26.6.2007 17:04:44
|
|
|
|
jade1
|
Aja pa policaja tud ne bom nikoli imela. Ja pa ja de.
|
|
|
|
RE: Zarečenega kruha se največ poje 26.6.2007 19:26:03
|
|
|
|
Nasy
|
Uf, koliko sem ga pojedla tega zarečenga kruha..vedno sem govorila, da nikoli, ma res nikoli ne bom imela fanta, ki bo iz N. Gorice, ki bo kadil in pil- moj bivši je bil vse troje v enem. Rekla sem, da nikoli ne bom živela v Lj, ja kje pa mislite, da sem zdaj nikoli več ne bom pogledala nobenega moškega in sploh NIKOLI SE NE BOM POROČILA - kmalu bo 2 leti, odkar imam rinčico nikoli ne bom imela otroka-sicer ga še nimam a pridno delamo na tem In ja itak, si nora, da bi jaz imela policaja, ma kje pa..in seveda..si lahko mislite Toliko, na kratko
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?