Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zaradi pritiska mi je odneslo pokrovko s pisk... 23.4.2009 12:38:27
|
|
|
|
TomTaylor
|
Ok, tole bi bolj šlo na DIPO, ampak vseeno rabim ven izpljunit - ker ni zdravo besa zadrževat v sebi, kenede? Mater...danes mi je zblolel otrok (bolečine v trebuhu, bruhanje) in že celo dopoldne skačem okoli njega, ga pedenam, crkljam, strežem, kontroliram vročino, kuham čajčke...pa sej veste kako je na dan ko otrok zboli...Pa mi pride tast (začasno živimo skupaj v skupnem gospodinjstvu) z izjavo: "A boš danes kaj skuhala, ker gre čez eno uro v službo....Mater božjo, ej...ne vem če ga nisem s pogledom krvavo obstrelila.. Pa sej zmeraj skuham za vso hišo, kadar sem doma, ampak, če se me otrok oklepa z vsemi štirimi bodo pa že počakali, a ni tako? No, zdaj je mož otroka peljal k zdravniku, jz grem pa skuhat frdamano kosilo. Tast naj gre pa kar lačen na šiht, za kazen...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2009 12:50:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zaradi pritiska mi je odneslo pokrovko s ... 23.4.2009 12:50:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Te popolnoma razumem,kako si se pocutila,bi mu najrajs kaj v glavo ruknila ....ko sem bila prvic noseca,sem dobila v zadnjih mesecih hud napad pospravljanja.Vse je moralo biti tipi top.Pa spet en dan letam ko zmesana,sem navsezgodaj vstajala,zadnja hodila spat(saj,po porodu me je minilo )sesala,prah brisala,smo imeli macka,vsak dan kavc z tismim valjarckom in vodo drgnila,po 2h na dan-najmanj,sem likala za eno gostilno,se prej vse prte oprala,obesala,kuhala...ma ni da ni(sem bila takrat se pri starsih),pa prideta ocim in stric,se vsedeta za mizo,pa meni...nama lahko skuhas kavo
|
|
|
|
RE: Zaradi pritiska mi je odneslo pokrovko s ... 23.4.2009 12:51:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Raje si skuhaj en kafe, da se pomiriš al pa,ce ti ga jaz
|
|
|
|
RE: Zaradi pritiska mi je odneslo pokrovko s ... 23.4.2009 12:55:34
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Raje si skuhaj en kafe, da se pomiriš kafe ja, kafe....
|
|
|
|
RE: Zaradi pritiska mi je odneslo pokrovko s ... 23.4.2009 13:00:27
|
|
|
|
TomTaylor
|
Če bom kofe spila, bo še pisker šel v maloro alpa bom res streljat začela
|
|
|
|
RE: Zaradi pritiska mi je odneslo pokrovko s ... 23.4.2009 13:05:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Po naslovu sem mislila,da ti je ekonom pisker oz poklop z njega v zrak vrglo
|
|
|
|
RE: Zaradi pritiska mi je odneslo pokrovko s ... 23.4.2009 13:16:41
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Raje si skuhaj en kafe, da se pomiriš kafe ja, kafe....
|
|
RE: Zaradi pritiska mi je odneslo pokrovko s ... 23.4.2009 13:18:16
|
|
|
|
Lsica
|
Pa zakaj ste tok pridne? Pol se pa navadjo, da je vse spedenan... To je tko kot dresura, pogojevanje...: a) spucaš (nabavljaš, kuhaš, likaš,...) tam pa tam, pa si pridna, vsi opazjo, da si se matrala . b)pucaš itd. vsak dan, se navaidjo, sami ne znajo nič narest, nobene pohvale - ker je to itak samoumevno, pa še če slučajno ni v tistem momentu ko bi si oni zamislil jim ne gre v glavo zakaj ne... Punce, palco za dresuro v roke...
|
|
|
|
RE: Zaradi pritiska mi je odneslo pokrovko s ... 23.4.2009 13:20:18
|
|
|
|
rija
|
itak, preveč priden ni dobro biti.... zadnje čase ubiram taktiko mojega brata: raje nič ne delam, potem pa ko enkrat končno nekaj naredim, so vsi paf, kak sem pridna
|
|
RE: Zaradi pritiska mi je odneslo pokrovko s ... 23.4.2009 13:32:25
|
|
|
|
Lsica
|
Pa saj ti pravim, tako se dela
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2009 13:35:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zaradi pritiska mi je odneslo pokrovko s ... 23.4.2009 13:45:08
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Raje si skuhaj en kafe, da se pomiriš kafe ja, kafe.... še je upanje. Še. Za kaj?
|
|
|
|
RE: Zaradi pritiska mi je odneslo pokrovko s ... 23.4.2009 13:52:04
|
|
|
|
Lsica
|
|
|
|
|
RE: Zaradi pritiska mi je odneslo pokrovko s ... 23.4.2009 13:58:32
|
|
|
|
muki1
|
Ah, vsaj kavoo bi mu pa ja lahko skuhala, no.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?