naja78
|
živ. jest upam,da ste v vseh teh odvajalih vztrajali vsaj 3,4 dni na enem in potem menjali.ker mešaat ni dobro.a ste povečali dozo???npr.piše 5ml,a ste dali npr 2x 10ml??? pa svečke???glicerin po 2 na 1x rito??? če ste vse to naredili s primerno prehrano in pitjem,je res psihično adijo.pri nas je bilo isto. a preverjaš kaj je pr babicah,....(nič čokolade,sladkarij,sladkih sokov,,preveč močnatih jedi,.....)jaz bi tu popiz,.... še 1 nasvet:mogoče se bo katera zgrozila ampak,tam delajo podobno-enako,.... zjutraj na tešče dat npr.lactacon,portalac,....10ml pa ful pit,..... zajtrk,......čez kako uro,....kar pač je,samo da jo ne bo zapacalo,.... pit pit pit,.... če imate možnost dejte jo animirat da se bo ful preguncala...laufala,skakala,norela,...vzamite si čas,.....ti dopust ali bolniško ..drugač ne gre nato se je pr nas začelo da pa bi le kakal,.....vzami jo v naročje,sleci vzami toplomer-živosrebrni,ji ga dja kake 2cm v ritko in malo draži,kar vzrajaj,naj ti jo kdo prime,po možnosti ne tašča, babice,ker bojo samo jamrala in stokale kaj delaš za otrokom,....ti pa VZTRAJAJ...recimo kakih 5 min najmanj,... dej jo dol, akcija norita naprej s pleničko c verjetno na riti,... čim bolj jo motiveraj da bo prtisnila in ko 1x bo,mogoče boš mogla ta postopek večkrat ponovit,.....BOŠ na kojnu,POTEM SE LAHKO ZJOKAŠ od sreče. če še to ne bo šlo,ne obupaj,daj ji po kosuli še 10 ml nečesa( ne mešaj) plus svečke!!!!!!!!!!!!! 2 obvezno!!!!!!!!!! porini kar globoko not ne samo za svečko!!!!!!!!!na gastro še globje kaj porinejo popoldne ponovi vajo.enako,naj ti možpomaga.pelji jo na sprehod,naj tuli in hodi po prstih.da se premiga. ne obupaj po prvem dnevu!!delaj vsak dan enako!!!!!!!!! ne poslušaj druge ki ti pravijo kaj si ji že vse dajala od sirupov,svečk....bi one verjetno tudi če bi do tega prišlo!!! če pa res še ne bo šla!!!!! KUPI RICINUSOVO OLJE!!!! pazi,moraš dati za kavno ličko na tešče!!!raje malo manj!!! in veliko pit.ta ti čreva namaže od znotraj. preverjeno!mi smo vse to probali in smo zmagali.jaz sem bila hospitalizerana v porodnišnici,mož je bil zarad malega na bolniški.noro noro noro.jokal mi je da to ni res kako voljo ima da zdržuje ampak pr ricinusu ga ni mogel.ni škodljivo,ni pa glih fajn da z njim pretiravaš.če ji ga daš zdaj v štartu 1x na dan ok 2x,delaj z njim še kak teden potem pa pavza. upam da sem ti pomagala.nam je uspelo,ker sem rekla da mulc ne bo zmagal.so pa na pediatriji rekli da je več punč s to motnjo. mislim da je to samo obdobje,ker če je bilo do zdaj vse ok.....težko da je kaj hudo narobe.črevo je le leno.daj ga probite vzpodbudit. pa sporoči.
|