|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaradi napačne presoje zdravnika
29.8.2007 19:21:46   
Anonimen
mora moj vnuček ponovno pod kirurški nož.Tako sem razočarana,ker sem popolnoma zaupala zdravniku in hčer prepričala,da mu zaupa.
Letos je bil operiran hidrokelo,naj bi bil tudi kožico na lulčku,vendar,ko je prišel iz oparcijske smo opazile,da na lulčku ni bilo nič delano.Ima namreč za cel centimeter predolgo kožico.zdravnik je hčeri razložil,da mu je samo notranje vezi malo porezal,tako,da bo šla kožica dol,da pa se je odločil,da ni potrebno
ga obrezat.Takrat v tistem trenutko,ko smo ga videle,kako se zvija od pooperacijskih bolečin,sva bili kar zadovoljni,kajti,če zdravnik tako pravi,je že prav.Pa ni.Po tolkih meecih,kljub redni higijeni,se mu je prepucij vnel.
Predn smo pogruntali,kaj mu je,zakaj ne more že cel dan lulat,je bogi pretrpel peklenske muke.Pediatrinaj je najprej dala zdravila in naročila namaknaje v hipermanganu,kar je pomagalo in se je na večer končno polulal in ni ga več bolelo in napotnico za ponovno operacijo.Namesto enkrat bo dvakratuser posted image
Časna reč,da bi doktorja ugriznila od jeze.Že tako in tako še ni pozabil prejšne slabe preizkušnje,sedaj pa ponovno.Gruntamo kako mu razložit,kako dopovedat,da mora nazaj in,da ga pač bo kakšen dan lulček bolel,ko bo lulal.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zaradi napačne presoje zdravnika
29.8.2007 19:37:03   
FORZA
Ubogi revčekuser posted image
ma kaj tile zdravnikiuser posted image , nevem sem tut tak jezna ko kaj takega preberem.
Pa ja morajo mal prej mislat, ne pa sedaj dvakrat otroka matrat s tole narkozo in kar sledi bolečine seveda.
Ja naš bo tut verjetno rezanuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2007 19:43:39   
Anonimen
Ne da se opisat moje jeze in žalosti,ker mu bodo prizadejali ponovno bolečino po nepotrebnem.

(odgovor članu FORZA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2007 19:53:14   
šnucika
ej,bogi Timi!user posted image
Reči mu,da ga bomo prišli vsi obiskat v bolnico in bo dobil darila.....mogoče ga tako potolažite...

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2007 19:58:34   
Njuškalo
Ojoj!user posted image To je pa res zoprno.user posted image Jaz bi bila tudi besna na zdravnika, vendar ne bi tega dala vedeti otroku, ker bi se bala, da bi ga bilo strah.Jaz bi mu rekla, da se je pač tako naredilo, da kožica kar ni hotela dol, tako kot bi morala, pa bojo probali še enkrat, da bo potem mir.Da bo zoprno, ampak, da je bolje, da zdaj to naredimo, pa imamo mir, kot pa da bi kasneje.Tako nekako bi mu skušala razložit.Glede zdravnika bi pa resno razmislila o tem ,da ga prijavim.user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.8.2007 19:59:25   
Maxica
Ojej, ubogi, se mi res prav smili ubogi fantičuser posted image . Presneto ja...user posted image  Držim pesti, da bo pogumno prestal operacijo in da bo tokrat tako, kot mora biti.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.8.2007 20:34:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika

ej,bogi Timi!user posted image
Reči mu,da ga bomo prišli vsi obiskat v bolnico in bo dobil darila.....mogoče ga tako potolažite...

Če se ne motim je K,omenila,da bo samo v day hsopitalu.Zjutraj operiran zvečer domov.

(odgovor članu šnucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.8.2007 20:37:45   
Anonimen
Njuškalo kako naj mu spet iste besede rečemo,kot pred meseci.ko smo odhajali iz bolnice domov je prosil,da ga nikoli več ne peljemotam,da ga ne bo  spet lulček bolel.Kot,da smo snedle obljubo bo izpadlo,kdo pa je takrat vedel,da bo potrebno ponovno,niti na kraj pameti mi ni padlo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.8.2007 20:41:06   
Njuškalo
Ja, tole je res zelo zoprno.Ampak res fuluser posted image Kako otroku razložit, da bo vseeno še enkrat moral tja, sploh glede na to, da ste mu obljubili, da ne bo šel?user posted image Jah, ni druge variante, kot, da mu poveste, da ste takrat res tako mislili, upali...ampak, da ste se zmotili...da se vsak včasih zmoti. Ampak mu poudarjajte, da bo hitro mimo, pa da boste vse delali da bo čimbolj skoz prišel.Joj, jaz res upam,da bo mali to sprejel...ker si kar predstavljam njegovo reakcijouser posted image Preklet zdravnikuser posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.8.2007 20:47:24   
Anonimen
saj drugega nam ne preostane,ampak že vidim grdo situacijo pred očmi.
Sedaj ko ve kaj ga čaka,joj joj,ga bo težko pomirit in pripravit na dogodek.

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
29.8.2007 21:10:37   
@lina
oh, bogi fantek... tudi naš starejši je imel operacijo lulčka in vem, kako zgleda, ko se zvija v pooperacijskih bolečinah...user posted image user posted image user posted image  držim pesti, da bo hrabro prenesel in razumel, zakaj mora ponovno v bolnico...srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.8.2007 21:19:38   
cmokec
To je pa res grozna situacija. Če je zdravnik še tolk kriv, Timiju tega res ne moreš razložit. Probajte ga res motivirat s kakim darilom. Pa povejte mu, da zato, ker mora še enkrat v bolnico, sam ni nič kriv. Da ne bo mislil, da je preveč nagajal, al kaj podobnega.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.8.2007 21:25:08   
Anonimen
Neva, če je to to, kar jaz mislim, da je, potem lahko povem, da se tako, kot se je pri Timiju, večkrat zgodi. Tudi nam bi se lahko, ampak se na srečo ni.
Tudi s Tiborjem smo namreč šli z napotnico k urologu, ki je ocenil, da je kožica samo na enem koncu prirasla in jo je na hitrico potegnil dol. Saj tudi to je bilo grozno, mali je zakričal, nato ga je urolog porinil meni v naročje in rekel, naj ga stisnem k sebi. Mali pa je tako jokal, da je bilo res grozno. Star je bil dobro leto. Potem je par dni plezal po meni, ko je lulal, in tulil. Jaz sem skoram jokala z njim, vendar nisem, ker sem ga pač morala tolažit.
Nismo pa nič ostali v bolnišnici, takoj smo šli domov. No, in potem bi morali lulčka umivat s kamilicami. Pa ga nismo, ker ne vem sploh, kako naj ga bi. Edino na silo bi ga lahko, tako da bi ga blazno peklo zraven, tega pa enostavno nisem zmogla. In ko mi je najina P rekla, da je pri njih bilo isto, pri njenem sinu, in da ona tudi ni mogla tega delati, mi je bilo lažje. Pa še rekla mi je, da ne glede na to, ali umivaš ali ne, se lahko priraste nazaj. Da pozna starše, ki so zvesto umivali, pa se je vseeno nazaj priraslo.
Tako da mogoče tisti zdravnik le ni vsega kriv.
Timiju pa recite, da boste šli tja samo za toliko časa, kot so dolge tri risanke, in da boste špli potem takoj domov, da ne boste niti slučajno tam spali. Da sta to takrat obljubili in da bosta besedo držali. Mogoče bo to kaj pomagalo. Pa še obljubite mu, da boste potem pa res šli tri risanke kupit ali kaj takega. Da nas skozi misli na to, da mu bo lažje.

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
29.8.2007 21:57:13   
bini
ojoj... kaj vse morajo dat čez ti malčki...
naj te tolaži to, da bo verjetno čez nekaj let že vse čist pozabil.. vem, ti ne boš, ampak vseeno...

sicer pa kdo sem jaz, da tle pamet solim... jaz komaj zadržujem jok, ko kateremu od mojih dveh kri jemljejo in jih imam jaz v naročju....user posted image

lupčka timiju in srečno user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.8.2007 22:08:06   
Anonimen
Dekleta v imenu Timija hvala za tople besede.
Spliš,ni se kožica nazaj prirasla,ampak se je izcimilo grdo vnetje,tako,da še lulat ni mogel.Pod prepucijem se je skuhalo,zato,ker je dr.pustil kožico na miru,namesto,da bi tisti odvečni 1 cm odrezal.Kožica niti po opraciji ni šla dol,čeprav smo poskušali vedno mu jo potiskat,ampak prevč dolga je,tu je problem.In ker je tako,se bodo vnetja ponavljala,zato gre še enkrat jo skrajšat,tokrat.

(odgovor članu bini)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
29.8.2007 22:12:05   
Anonimen
Ajoj, bogi fantek. Splišni ti je dobro napisala, kako ga skušaj pregovoriti, morda bo pa kaj poskušal razumeti. Držte se.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
29.8.2007 22:29:01   
nejcko
Joj, revček bogi! Upam, da bo stvar hitro mimo in da jo bo Timmy hrabro prenesel. Nasvet od Spliš je pa res fajn.

En objemček za pogum.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.9.2007 3:19:27   
Rožica I
Joj, Neva, ubogi tvoj vnuček user posted image !
Zdravnika bi jaz pošteno okrcala, seveda, ne pred otrokom!
Otroku pa bi razložila, da (velikokrat) tudi odrasli ne vemo, kaj se bo zgodilo, zato mora še 1x to urediti.
Da ne bo tako hudo kot prvič, ker so takrat že nekaj napravili, da morajo samo še mičkeno sedaj in bo potem res v redu. Drugače pa bi ga lahko bolelo tako kot danes... Potem pa res kakšna specialna nagrada.
Ubogi otročki in ubogi starši, ki jim takrat ne moremo pomagat..
Ko mojega sina kaj boli, pravim da bom posrkala njegovo bolečino in potem jo pred njim prežvečim (delam take grimase user posted image ) in izpljunem. Zraven pa tako komentiram, da še sama verjamem user posted image !

Samo, da bo uspešna operacija čimprej za Timijem user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.9.2007 13:54:32   
Anonimen
Da se boste spomnile v čemu je zadeva,sem poiskala staro temo.
Torej,končno smo prišli na vrsto pri urologu.tokrat so nam dodelili drugega,ker prejšnega ni na razpolago.
rezultat kontrole je,da je katgeorično odklonil opearcijo.Noče ga oprirat.
Njegovo mnenje je,da ni potrebno.Ko je hči omenila,da ima pogosta vnetja lulčka,ji je zabrusil,češ,pa naj gre kar v Ljublajno k urologuuser posted image Ne vem ali je imel slab dan,najbrž je bil tudi že utrujen,saj smo bili na repu njegovega šihta,pa vendar bi lahko bil malo bolj prijazen in korektno dogovoril na vprašanje zakaj ni enakega mnenja kot pediater,da bi bila pred pogostimi vnetji operacija rešitev.Malce zgubljena je prišla moja hči iz ambulante,še vedno v dvomih in brez odovora na njih.
Nato sva skušali kar sami priti do konca.Če sta dva urologa odklonila opracijo bo že nekaj na temu.Torej nepotrebno.Nič,kaj,bomo pa z jogurtovimi lončki,napoljnjenemi z razstopino hipermangana,da razkužimo in,če se pojavi vnetje pa s mazilom reševali probleme.
Torej ne gremo na operacijo!!!!In upam,da je pravilna odločitev.

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odraščanje ob babici in dedku za vnuke zel...
Če so stari starši prisotni pri odraščanju vnukov, ti odrastejo v pametnejše in bolj ljubeče osebe, so pokazale študije.
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.