Anonimen
|
Neva, če je to to, kar jaz mislim, da je, potem lahko povem, da se tako, kot se je pri Timiju, večkrat zgodi. Tudi nam bi se lahko, ampak se na srečo ni. Tudi s Tiborjem smo namreč šli z napotnico k urologu, ki je ocenil, da je kožica samo na enem koncu prirasla in jo je na hitrico potegnil dol. Saj tudi to je bilo grozno, mali je zakričal, nato ga je urolog porinil meni v naročje in rekel, naj ga stisnem k sebi. Mali pa je tako jokal, da je bilo res grozno. Star je bil dobro leto. Potem je par dni plezal po meni, ko je lulal, in tulil. Jaz sem skoram jokala z njim, vendar nisem, ker sem ga pač morala tolažit. Nismo pa nič ostali v bolnišnici, takoj smo šli domov. No, in potem bi morali lulčka umivat s kamilicami. Pa ga nismo, ker ne vem sploh, kako naj ga bi. Edino na silo bi ga lahko, tako da bi ga blazno peklo zraven, tega pa enostavno nisem zmogla. In ko mi je najina P rekla, da je pri njih bilo isto, pri njenem sinu, in da ona tudi ni mogla tega delati, mi je bilo lažje. Pa še rekla mi je, da ne glede na to, ali umivaš ali ne, se lahko priraste nazaj. Da pozna starše, ki so zvesto umivali, pa se je vseeno nazaj priraslo. Tako da mogoče tisti zdravnik le ni vsega kriv. Timiju pa recite, da boste šli tja samo za toliko časa, kot so dolge tri risanke, in da boste špli potem takoj domov, da ne boste niti slučajno tam spali. Da sta to takrat obljubili in da bosta besedo držali. Mogoče bo to kaj pomagalo. Pa še obljubite mu, da boste potem pa res šli tri risanke kupit ali kaj takega. Da nas skozi misli na to, da mu bo lažje.
|