Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zaprtost polno dojenega malčka 23.7.2008 21:29:28
|
|
|
|
tančir
|
Tudi jaz sem imela isto težavo pri svoji punci. Baje,da je to čist normalno,sam meni vseeno ta odgovor ni nič pasal in sem zato naslednje jutro popila veliko kefirja in donata in sva obe z Nežo pridno kakale že isti dan . Nasvet patronažne sestre! Lp,Tanja
|
|
|
|
RE: Zaprtost polno dojenega malčka 23.7.2008 22:29:37
|
|
|
|
novopecena
|
imam sicer 3,5m starega poba (se dojiva) in sva imela obdobje ko je bil najprej zaprt 7 dni nato pa 14. sem klicala p in je rekla da je pri dojenih otrocih to čisto normalno (zame ne). sem probala vse mogoče (beri: janežev čaj, termometer v ritko, masaža trebuščka,..), na koncu mu je pomagalo ko sem spila 0,5 donata. probaj in bo oba ofnalo
|
|
[Brisano sporočilo] 24.7.2008 9:11:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zaprtost polno dojenega malčka 24.7.2008 11:33:00
|
|
|
|
butt3rfly
|
sladkane kamilice mu daj za piti kakšen dan. nam je zmeri pomagalo pa še zdaj jih kdaj skuham, ko je nuja.
Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.7.2008 12:02:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?