|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaprtost, napet trbušček in teža
5.11.2008 23:53:21   
anves
Pred tednom dni je naš mali ( 26 mes.) staknil neko virozo, saj je v 24 urah toliko bruhal, da je moral na infuzijo, ker je dehidriral. Ko se je stanje malo umirilo je en dan imel rahlo drisko, potem pa se je začela zaprtost. 4 dni ni mogel kakati, bolel ga je trebušček in ko mu je uspelo 4 dan malo kakakati je bilo blato zelo trdo in ga je med odvajanjem zelo bolelo. Ker pa je precej suh, se mu je sedaj, ko se je pojavila ta zaprtost, tako napihnil trebušček, da izgleda, kot da ima balonček. Danes je ponovno malo kakal - tudi trdo, ampak trebušček pa je še zmeraj napet, zato me skrbi.user posted image Ima katera podobne izkušnje in ali je napetost trebuščka izginila, ko se je prebava porihtala? user posted image  
Ja, pa še to me zanima, koliko so/bili težki vaši malčki pri tej starosti? Naš je velik 88 cm pa ima 11,4 kg! Je to pemalo za to starost?user posted image   
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zaprtost, napet trbušček in teža
6.11.2008 9:16:31   
ksenjak
Ogromno tekočine pripomore k mehkejšemu blatu in posledično lažjemu odvajanju. Ponavadi je blato trdo, kadar zaužijemo premalo tekočine.

Moj sin je imel pri tej starosti tudi toliko kil in mislim, da s tem ni nič narobe.

Lp

(odgovor članu anves)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2008 9:34:41   
Anonimen
Jaz si ponavadi tukaj pogledam kam pade moj mali s tezohttp://www.pedijatrija.org/Download/2005/01/23/percentilne_krivulje_5-95_(crveno_plave_u_boji).pdf

ampak vsak otrok je poglavje zase tako,da tudi te tabele niso sveteuser posted image

(odgovor članu ksenjak)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2008 10:14:33   
Lenny
Poleg tekočine pomaga tudi kuhan pretlačen korenček, ki mehča blato, suhe slive, namočene v vodi, doma stisnjen grozdni sok, žitarice, laneno seme v jogurtu, ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.11.2008 11:10:30   
Branka Teržan

hojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja hčerkica je bila močno zaprda dva mesecauser posted image in dobili sva svečke vendar pod pogojem da ji dam res takrat ko bo nujnouser posted image .

sem ji pa vsak večer namočla v 2dcl vode 5 suhih fig, 5 suhih sliv in malo roziv ter ji dala zjutraj za spit. pa tudi jedla je bolj redke stvari. je blo tak hudo da je, ko je šla kakat jokalauser posted image pa še ko ji je le ratalo ji je vedno malo poknila kožicauser posted image tak da sem ji mazala z oljem pa tudi vsak dan sem ji dala veliko žličko olja za spit (na sili)

pol pa se je kr na enkrat urihtalo. pa vso čokolado in podobne stvari smo ukinili.user posted image

Moja pikapolonica Julija 2005.
Moja čebelica Sanja 2007

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.11.2008 17:22:16   
skokica01
Mi smo nasi puncki dajali 2 dni 2x na dan po 5 kaplic Bio Gaia. To so probiotične kapljce. Mala je danes že 4x (!!!!!!) kakala.
Res priporočam te kapljice, ker se dobijo brez recepta v lekarni. user posted image user posted image

(odgovor članu anves)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.11.2008 19:19:41   
Nea
Moja user posted image  je stara 25m. Visoka 86 in tezka 11,6kg. Pred kratkim sva sli na sistematskega in zdravnik je rekel da je vse OK. Sploh ne zgleda da bi bila suha.
Enako je bilo s starejso, edino da je bila 5cm visja in je imela 12,6kg.

Glede zaprtosti... Mi smo to poletje imeli ful tezave. Puncko je zaprlo in tako mocno bolelo pri kakanju, da je kakec zadrzevala in na kahlo sla enkrat na teden. Probala sem vse... od kivija, suhh sliv... nic ni pomagalo. Na kocnu sem od zdravnika dobila en taki sirup z laktozo. Pila ga je 2x na dan in se ji je prebava od takrat ful uredila. Pa se joka se ne vec.

Ce se ne uredi, vprasaj vasega zdravnika, ce se kaj takega da dobit tudi v Slo (mi smo namrec v Nemciji)

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu skokica01)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...
Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.