|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaprtje pri novorojenčku
13.5.2005 19:59:07   
binica
Pozdravček vsem,
imela bi vprašanje. Moja pupica ima 2 tedna, pa me malo skrbi, ker se že 24 ur ni nič pokakala :(. Glede na to, da smo bili do sedaj pridni in to počenjali večkrat na dan (5-6x) me skrbi, da je malo zaprta. Naj povem, da se ne dojiva ampak papava Aptamil že od samega začetka, ker mami ni imela mlekeca.
Ali je še prezgodaj za preplah in kako ji lahko pomagam? Morda s kakim čajčkom??

Hvala za pomoč, super ste :bravo::bravo::bravo:

Binica in Lana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zaprtje pri novorojenčku
13.5.2005 20:39:33   
Anonimen
Prezgodaj za preplah. Počakaj še malo, pa jutri še enkrat vpraš ;)

(odgovor članu binica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zaprtje pri novorojenčku
13.5.2005 20:49:06   
ZARA
Nč bat binica,včasih tud do 1 tedna ne kakajo...sam če je šla prej 5-6x,pomoje ni hudega...Zara gre vedno 2x na dan,danes je šla 4x!!
Kakšen dan se pa tud naredi da ne kakajo...

lp

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zaprtje pri novorojenčku
14.5.2005 5:11:30   
Bina01
Baje je za flaške značilno, da se :duda: manj pokakajo.

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zaprtje pri novorojenčku
14.5.2005 14:18:14   
deily
Pozdravljena
Tudi jaz imam 2tedna staro :duda: in ji dajem Aptamil pre in že tri dni ni kakala. Naslednji teden bom menjala Aptamil za Bebo, saj vsebuje neke snovi, ki ne zapirajo. Proti zaprtju pa baje pomaga sladkan (zelo) kamilični čaj. Jaz še nisem poiskusila, tako da ti ne vem povedati ali je res.

LP Deily in Nateja

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zaprtje pri novorojenčku
14.5.2005 20:49:15   
Nejka1
Ko je bil naš zaprt- čaprav izključno dojen, sem mu na tešče dala prekuhane sladke vode in se je "odprlo"

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?